0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мезотерапия?
« -: Март 27, 2008, 10:37:38 am »
напоследък попадам на интересни теми,някой да знае нещо за това. По БТВ са излъчили предаване на 24.03 пращам линк
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=110202  8O
Re: мезотерапия?
« Отговор #1 -: Март 27, 2008, 11:24:28 am »
Звучи интересно и логично, въпреки че много от нас просто имат за цел да забременеят и не обръщат голямо внимание на болката, но съм сигурна че има момичета с много болезнен цикъл, на които това би помогнало. Но за първи път чувам за тази мезотерапия. Ако някой знае нещо повече, нека да пише.

« Отговор #2 -: Март 27, 2008, 22:34:45 pm »
Аз гледах предаването по БТВ и съм силно впечатлена от процедурата и резултатите, които описа доктора, който я представи.
Незнам от кога съществува, защото за първи път чух за мезотерапия в областта на гинекологията.
Може би аз не съм достатъчно запозната, но ако има някой, който може да сподели резултати или мнение, ще е доста полезно!
Мисля, че ще е чудесно, ако всички страдащи от болезнен цикъл и имащи проблеми с гадните гъби или други инфекции, успеят да се справят с това (включително и аз).
« Отговор #3 -: Март 28, 2008, 11:52:16 am »
Да , наистина е много любопитно, не съм гледала репортажа, само четох за него. Възможно ли е да се прилага и след остраняването на кисти? Какво мислите? Сигурно звучи  свръх дилетантско,но ако все пак има вероятност?