Здравейте, мили момичета!
Първо хидяди извинения, че пак повдигам темата. Не ми се щеше да развалям инвитро темичката, че и новините не са добри.
Искам само да напиша какво се случи при мен, чисто информативно. Минаха трудните дни до прегледа, правих няколко уринни теста - с бледа втора черта, нямах болки и никакво кървене. Та така дойде 23.02.- деня, в който трябваше да чуя тежката дума на док. Сутринта си направих още един тест, защото знаех, че док ще ме пита и ще иска да го види. Та появи се втора черта и то по-наситена от досегашните
Що ли и аз не знам? Отивам на преглед и док след дълго взиране намира малката черна точка, която слава богу е в матката, а не в тръбите. Но точката е достатъчно малка, че да каже док да спирам лекарствата и евентуално, че е биохимична бременност.
Та сега ще потретвам процедурата, но чак наесен. За момента не знам кой път да хвана, но най-вероятно ще ходя до Плевен за имунологични. Ще съм ви благодарна, ако някой може да подскаже какво следва да си изследвам, защото идея вече си нямам. Иначе все още си чакам цикъла.
Та така, мили момичета, втория ми опит отново се увенча с неуспех и благодаря на всички писали и окуражили ме.
Целувам ви и ви желая само положителни резултати и емоции.