0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За хормоните и коректността човешка...
« -: Януари 09, 2006, 15:45:56 pm »
Хвърча си аз към АГ болница, навън -стуууд..ама на мен сърцето ми пее! Моето миличко си идва след броени дни! И отново смело напред, щом сме двама, страшно няма. Абе има такива дни - животът е прекрасен и усмивката не ти слиза от лицето! Всичко върви по план, изследванията и те готови що-годе навреме. Вземам си аз листчето с хормоналния анализ, а към него прикрепено касово бонче за 24 лв. Е да де ама аз съм платила 26! На ръка, направо на лаборантката, защото рано сутрин няма кой друг да ги вземе, а не можело да се плаща при получаване на резултатите, трябвало веднага... Два лева, ще кажете..нищо работа на фона на всички пари, които даваме..Ама ми стана толкова болно и обидно!! И настроението ми помръкна веднага
 :(  Ех, мила родна картинка...

Е, накрая да пусна и резултатите за коментар, поне...

на 4-ти ден:
FSH - 4.90 U/L (2.5 - 10.2)
LH   - 3.0   U/L (1.9 - 12.5)
« Отговор #1 -: Януари 09, 2006, 19:26:17 pm »
А на касовия бон отбелязана ли е цената на манипулацията и консумативите която в повечето лаборатории  е 2 лв.?Може би от там идва разликата....
Резултатите са в норма ;то се вижда  :wink:
Успех!
*
« Отговор #2 -: Януари 09, 2006, 19:47:41 pm »
Ами не. Дано да е станала грешка! Ама защо тогава момичетата в лабораторията се притесниха като им казах колко пари съм дала?
Както и да е, вече ми се иска да забравя. Поне си имам касов бон за спомен!  :)  
А щом и резултатите си ги бива, кой е като мен!  :D
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #3 -: Януари 10, 2006, 18:05:04 pm »
Я не се ядосвай! На мен колко пъти са ми пирлагали този номер досега без нерви да съм останала! За напред внимавай и толкова.  :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!