0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Забременяване след лечение на ендометриоза
« Отговор #60 -: Февруари 12, 2008, 09:07:31 am »
Бисерче,какво стана,мила?Стискам ти яко палци, да знаеш! :)

« Отговор #61 -: Февруари 13, 2008, 13:57:26 pm »
Благодаря за стиснатите палци. Аз съм "умерен оптимист".
Сега да ви разкажа, порасна 1 фоликул и в сряда /06.02/ беше инсето, много ме боля,даже поприпаднах на леглото по време на процедурата.
После кървях 3 дни, но всичко ми мина.
Започнах някакви хормони /утрогестан/ за задържане на евентуална бременност, но не ми понесе вагинално, минах на орално, но и така не ми понася, гади ми се и ми се спи, май ще го сменяме /днес пак поприпаднах, на улицата/. Вчера пък имах "зацапване", това е. Ще си направя тест най-рано на 20.02.

Ходих на изследвания и за щитовидната жлеза, нали ми е високо TSH, назначиха ми и от днес пия още един хормон /Л-тироксин/. Не е сериозно, другата седмица ще разбера подробно как са нещата с щитовидната ми жлеза, защото ще ме гледат на ехограф в болницата по ендокринология.
Благодаря за подкрепата още веднъж,  :bighug: и :balk_21: и дано скоро да се похвалите с  :bfp1:
*
« Отговор #62 -: Февруари 14, 2008, 13:28:34 pm »
олееееееее милата какво си преживяла! аз по принцип съм много страхлива и това ми се струва направо кошмарно!дано всичко това да си е залужавало на и на 20.02 да видиш  :bfp1: пожелавам ти го от сърце! :bighug:
*
« Отговор #63 -: Февруари 14, 2008, 18:09:04 pm »
Бисерче,стискам палци :crossfingers: всичко да е наред.Дано на 20.02 да се "оттървеш" от тази темичка  preggo.Моето чакане върви добре,сега ще покарам ски,да се разнообразя,да не го мисля,че.....като си казах,че ще съм спокойна,нещо не ми върви.Успех на всички. :bighug:
« Отговор #64 -: Февруари 14, 2008, 21:39:07 pm »
Благодаря ви за палците  :D. Има хора дето са преживяли къде-къде повече от мен. Това ме кара да се стягам и да не хленча за "няма нищо".
Ейй, Далиана и аз си мислех да покараме ски, но ще е много студено и няма да рискувам в събота, а това мега-удоволствие наистина ме зарежда само с положителни емоции. Ако беше хубаво времето, щях да се кача на Витоша, нищо че чакам резултат след инсе.
Да ви кажа, вече съм решила, че ако трябва да повторя процедурата /инсе/ или се стигне до ин-витро, ще ги накарам да ми бият упойка,явно съм станала лигла /в това отношение/ и не трая на болка.
 Весел празник на виното и любовта :balk_46: :balk_50: и напълнете къщите с деца !!!
*
« Отговор #65 -: Февруари 15, 2008, 16:32:12 pm »
Бисерче,моя съвет е да не караш ски в това положение.Всички се надяваме на твоя положителен резултат,и при най-безобидното падане,може да стане беля.Колкото до лошото време,и аз съжалявам,но резервацията ни за 17.02-24.02.е отдавна и ще трябва да ходим,независимо от времето.Пък и аз се надявам,че на Пампорово времето ще е по-меко.Ще те чакаме да се похвалиш на 20-ти,а на всички останали много късмет и положителни резултати. :hello: :bighug:
« Отговор #66 -: Февруари 15, 2008, 21:57:01 pm »
Е, добре Далианка, обещавам да не рискувам с каране на ски или друго.
На теб ти пожелавам хубаво /тихо и слънчево/ време, много сняг по пистите и най-невероятните положителни емоции. Ей, и да оползотворите нощите подобаващо  :lol: !!!

Не знам дали ще има нещо за хвалене - вчера имах ПМС отвреме-навреме и ми излязоха 3 пъпчици, но пък ми се гади четвърти ден вече.
Може ли гаденето да е от хормоните /утрогестан или дуфастон/ почнах с едното и ми го смениха с другото? Някой пил ли ги е? Наистина не искам да се самонавивам и търся друго обяснение за гаденето??
 :bighug: и  :balk_21:
*
« Отговор #67 -: Февруари 16, 2008, 13:09:32 pm »
Бисерче, аз пия Дуфастон, но не ми се гади.Все едно нищо не пия, засега съм доволна.А преди си мислех, че като са хормони пак ще полудявам като при Диферилина.
Само че напоследък много ми се спи, не знам дали е от Дуфастона, аз го отдавам на многото работа през последните седмици.
Ох, дано не ти дойде и на 20-ти да имаш повод за хвалба!

« Отговор #68 -: Февруари 16, 2008, 13:24:12 pm »
Ми благодаря за инфото Амина, незнам дали ще направя тест още на 20-ти. Док каза на 24-ти, така че може и да изчакам. Не съм толкова припряна този месец, важното е, че започнах лечението на щитовидната жлеза, а тя също може да е била причина за липсата на бебе при мен.
Още ми се гади, почти непрекъснато, изчетох всичко за дуфастона и за Ел-тироксина, но не пише за такова противопоказание. Мисля обаче, ако не е станало сега, да се подложа на второ инсе и затова хич не съм се "впрегнала" този месец, ми само си НЕчакам кротичко  :lol:
Благодаря и за пожеланието Амина, дано и на теб сънливостта ти да е от началото на  preggoyahoo_17
*
« Отговор #69 -: Февруари 17, 2008, 11:11:12 am »
бисерчеееее  preggo :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #70 -: Февруари 17, 2008, 16:46:59 pm »
Благодаря Роси,
хайде и вие да се похвалите скоро с  :bfp1: :bfp1: :bfp1:  :crossfingers:
Онази темичка "Две чертички - радост за всички" ни чака дружно да се преместим в нея и после - при бременелките  :D.
На мен продължава да ми се гади, но по-малко. Все така съм си спокойна и от утре като ме "завърти шайбата", няма да усетя как ще минат тези няколко дни. То вече мога да си направя и кръвен тест, ама нещо нямам желание и ще почакам.
Годината на плъха е нашата и ще успеем, сигурна съм,  :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #71 -: Февруари 17, 2008, 18:37:25 pm »
а дано всички  да се преместим по- скоро ... :wink: