0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

сани

Нетрадиционна медицина
« -: Февруари 13, 2008, 17:11:26 pm »
Здравейте момичета,минах през ада на всички изследвания и на 9.01.2008 ми беше първата инсеминация-не успешна...по време на процедурата се установи че канала който отива към матката ми е прегънат и естественно това стана новата причина за мойте неуспешни 7 годишни опити за бебе.Когато попитах моята докторка-и сега къкво....тя каза че можем да направим още 2 инсеминации и след това инвитро,но преди това ще се опита да разшири канала за да мине по лесно катетъра...Толкова бях объркана че за миг си помислих-че няма смисъл и че моята борба спира до тук..При въпроса на една приятелка-как вървят опитите за бебе..-отговорих-никак...и тогава тя ми разказа за една жена на име Татяна Христова която работи в Център за природно здраве и е нещо като -биоенерго терапевт,разказа ми за доста нейни пациентки който са отишли при нея като безнадеждни случей-според медицината ...но след сеансите или там къквото е било-вече си имат бебчета...като я попитах от къде е сигурна че това не е поредната шарлатанка от канал 2001-тя каза, че лично е помогнала на нейната генеколожка и тя и е дала адреса.Не знам как ви звучи всичко това-но аз твърдо съм решила да си запиша час в крайна сметка-няма къкво да губя..надеждата умира последна а и понякога не знаеш кой ще ти помогне..Всеки ден чета форума и страдам заедно с вас-знам къква е болката и разбититежелая надежди за това когато разбрах за тази жена ми се искаше да го споделя първо с вас..ако успее да помогне дори на една от нас-ще съм щастлива.Желая ви успех -важен е крайният резултат без значение как е постигнат.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Нетрадиционна медицина
« Отговор #1 -: Февруари 14, 2008, 20:25:02 pm »
-
Цитат
но аз твърдо съм решила да си запиша час в крайна сметка-няма къкво да губя..надеждата умира последна а и понякога не знаеш кой ще ти помогне
Имаш какво да губиш - парите си на първо място, на второ след неуспех при тази лечителка ще изпаднеш  дълбока депресия, от която трудно се намира спасение.
Първо, намери си свестен доктор по възможност в репродуктивна клиника. Това, което обясняваш за инсето - или ти не си разбрала, или докторката го е направила непрофесионално.
Второ, няма "канал", който отива към матката. Има влагалище, цервикс и матка.
Трето, вземи и се усмихни на живота и заеби "доброжелателните" приятелки  :D

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Нетрадиционна медицина
« Отговор #2 -: Февруари 14, 2008, 22:46:54 pm »
-
Цитат
но аз твърдо съм решила да си запиша час в крайна сметка-няма къкво да губя..надеждата умира последна а и понякога не знаеш кой ще ти помогне
Имаш какво да губиш - парите си на първо място, на второ след неуспех при тази лечителка ще изпаднеш  дълбока депресия, от която трудно се намира спасение.
Първо, намери си свестен доктор по възможност в репродуктивна клиника. Това, което обясняваш за инсето - или ти не си разбрала, или докторката го е направила непрофесионално.
Второ, няма "канал", който отива към матката. Има влагалище, цервикс и матка.
Трето, вземи и се усмихни на живота и заеби "доброжелателните" приятелки  :D

Абсолютно!!!!!!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."