0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Извън менструално прокървяване
« -: Януари 17, 2009, 17:12:15 pm »
Момичета на какво може да се дължи леко прокървяване по средата на цикъла.Предполага се , че нямам Ову.Доки видя май задържан фоликул и ще правя диагностична хистероскопия,но тогава нямах кървене.Много съм претеснена...
*
Re: Извън менструално прокървяване
« Отговор #1 -: Януари 17, 2009, 18:27:37 pm »
И аз имах такъв проблем след като ми направиха кюртаж заради мисед аборт.През месец имах междинно кървене,което беше по-скоро кафеникаво зацапване 2-3 дни преди овулация.И на мен ми измислиха задържани фоликули и поликистозан яйчник,изписаха ми 3 месеца регулон и положението не се промени.Направих хормонални изследвания и се оказа,че прогестерона ми е нисък и вече 3 месец пия утрогестан по схема след овулация и зацапването постепенно изчезна.
*
« Отговор #2 -: Януари 18, 2009, 12:16:04 pm »
Всъщност това май си е цикъл.Днес продължава ярко червено и много оскъдно.Ма той и цикъла ми е такъв.Обаче ми е само 14 ден?????На какво ли може да се дължи???
*
« Отговор #3 -: Януари 18, 2009, 12:40:49 pm »
Всъщност това май си е цикъл.Днес продължава ярко червено и много оскъдно.Ма той и цикъла ми е такъв.Обаче ми е само 14 ден?????На какво ли може да се дължи???
Имах подобно преживяване, на 13 ден започна със леко зацапване,на следващия ден  се засили и на третия ден силно притеснена вече бях на лекар. Доктора ме прегледа, каза че не вижда нищо притеснително и че се случва понякога. Най-добре според мен е да отидеш на преглед.
« Отговор #4 -: Януари 19, 2009, 22:24:31 pm »
Момичета и аз съм така. Значи прокървих на 12 ден от цикъла. И кървя 4 дни. Имам киста, която е доста голяма. Не е много обилно, но пак си е кървене. Почнах да пия регулон. Дано всичко да се оправи.
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=simona1982][/url]
*
« Отговор #5 -: Януари 19, 2009, 22:42:30 pm »
И на мен ми се случи веднъж да ми дойде на 14-15 дни, а после пък и един цикъл, който го чаках над 40 дни... Отговориха ми, че за жалост се наблюдават такива хормонални нарушения в цикъла на жени на нашата възраст...
Вероятно ще е еднократно...

*

meg4o

• 256
  • Бъди човек,а не човече,гори,но никога не тлей!!!
« Отговор #6 -: Януари 20, 2009, 09:32:43 am »
Kolean здравей,на мен също ми се случи подобно нещо,отначало си помислих,че е леко зацапване около О.,но се засили доста ,когато ме прегледаха се установи киста и тя кърви,пих дуфастон.Дано не е нищо сериозно .
/917/dsc02479_95737_6503375.jpg[/img][/url]
« Отговор #7 -: Януари 22, 2009, 21:04:29 pm »
Zdraveite momi4eta!Na men su6to mi se slu4va takova ne6to..samo 4e tova kurvene ne se slu4valo vednuj ili 2-3 puti..a ot edno izvestno vreme si e postoqno..imam predvid 4e vseki mesec stava taka za po 2-3-4  dena no mnogo po slabo ot kolkoto pri menstruaciq..hodih na lekar..kaza mi 4e imam zadurjane na folikuv..lipsa na hormon..no poneje mi idvalo redovno kaza 4e nqma nujda da piq hap4eta..ne vidq kisti..tova kurvene si prodljava..tq kaza 4e trqbv da svikna s nego i 4e e normalno..(poneje kato malka sum operirana ot kista na ediniq qi4nik)..vupreki vsi4ko men tova mn me pritesnqva :(