0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Моля за мнение!!!
« -: Февруари 07, 2008, 11:26:29 am »
Помагайте, момичета! Положението е следното, лекувахме раничка на шийката този месец и ми дойде на 20-ти ден цикъла. Това ми се случва за първи път толкова рано да ми дойде. Говорих с доктора, който ми я третира и той каза, че няма нищо общо между лечението на раничката и ранното идване на цикъла ми. ТСХ-то ми в момента е доста завишено/6.08/ и си мисля пък да не е заради него. Мисля на трети ден да пусна половите хормони да видим как е там положението. Какво е вашето мнение?   

Re: Моля за мнение!!!
« Отговор #1 -: Февруари 07, 2008, 11:44:35 am »
МОже да е бил цикъл с ранна овулация. Но се консултирай с добър ендрокринолог.
*

kiara

• 1449
« Отговор #2 -: Февруари 07, 2008, 11:59:20 am »
Хепимери, благодаря!!! Да се надяваме, че е нещо такова.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Февруари 07, 2008, 17:30:41 pm »
Киара, и според мен няма нищо общо с раничката, по-скоро нисък прогестерон, ранна овулация, все още "калпави" цикли, климатични аномалии /-15:+8/, нервни неразположения...
Ако искаш си ги пусни, въпреки че ако планираш опит - май няма смисъл.
 :bighug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

kiara

• 1449
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2008, 11:09:16 am »
Мерси, Евро!!! Планираме някакви естествени цикли да пробваме, но трябва да регулираме ТСХ-то първо!!! :?

*
« Отговор #5 -: Февруари 12, 2008, 10:29:46 am »
Здравей, ти сигурна ли си че е цикъл? Когато аз горих раничка ми прокърви доста сериозно също така рано, аз се притесних, че ми идва, но кръвта беше доста чиста и след консултация с док се оказа, че това е вследствие от падането на коричката след горенето, но си беше кървене като при цикъл, след около 3-4 дни ми спря и след още няколко дни ми дойде.
Успех ти желая! :bighug: :bighug: :bighug:
*

kiara

• 1449
« Отговор #6 -: Февруари 12, 2008, 10:59:27 am »
Сигурна съм, Танита! :? Ще си пусна хормоните, но на следващият, надявам се нормален цикъл! Също така тогава ще си направя поредната контрола на ТСХ, пък ще видим. Сега като си мисля наистина сигурно е цикъл с ранна овулация, защото бях при док. на 6-7-ми ден на преглед и той видя доста голям фоликул за периода. Каза, че бил от този цикъл, а не задържан от предходния.