0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

телефон на санаториума в Поморие
« -: Октомври 09, 2007, 10:31:03 am »
Би ли миказал някой актуалния телефон на санаториума в Поморие ,този който е към НОИ . Разбрах ,че още преди да си отишал там трябва да ти бъдат назначени процедурите .Кой ги назначава ? Каква е процедурата?
Re: телефон на санаториума в Поморие
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2007, 19:45:22 pm »
Не трябва да са ти назначени от тук процедурите,а да си си резервирала в санаториума дни.После гинеколога  ти трябва да ти издаде документ ,че се нуждаеш от кални бани и с този докумет в НОИ да те разгледат и да ти кажат дали си одобрена.Гледат поне 6 месеца назад да имаш плащани здравни осигуровки.Като те удобрят обаждаш се да потвърдиш резервацията си и на датата да си там поне към 8.30ч.за да хванеш първия ден процедурите.Ето ти телефони макар,че не знам дали още са актуални 0596/24510     0596/25292
« Отговор #2 -: Март 18, 2008, 18:42:05 pm »
Здравейте!
В санаториума не можеш ли да отидеш без НОИ-пак ли трябва да имаш документ от доктор или като отидеш там техните специалисти ще преценят.
« Отговор #3 -: Март 18, 2008, 23:19:23 pm »
Можеш да огидеш и без НОИ, но си плащаш всичко. Аз миналата година през април ходих. Резервираш си първо място. Лекар там те преглежда и ти назначава процедурите. Трябва минимум 10 процедури да направиш. В неделя няма процедури така че стоиш повече от 10 дни. Нощувката в стая с телевизор беше около 28лв. В цената влизат процедурите и храненето-3 пъти на ден. Много е приятно и аз съм много доволна от престоя си там. Чрез НОИ можеш да отидеш мисля само ако имаш доказано прекарано възпаление на яйчниците.
« Отговор #4 -: Април 08, 2008, 13:32:28 pm »
Това за събота и неделя че няма процедури сигурно ли е?
Да не би да е стара информация.

Аз си резервирах 14 нощувки, като последните две са събота и неделя. И никой не ми каза че няма смисъл събота и неделя.
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #5 -: Април 08, 2008, 14:56:44 pm »
Моята информация е, че само в неделя няма процедури.
« Отговор #6 -: Април 08, 2008, 19:48:34 pm »
Да в неделя със сигурност няма процедури, но в събота има.