0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Алекс

Благодаря Ви!
« -: Ноември 26, 2004, 17:33:23 pm »
Благодаря ви от сърце мили момичета!
Нямате представа колко съм щастлива че открих този сайт в една от мъчителните си, ревливи нощи! Дори и нищо да не стане този месец - опитите продължават, нали така!  :wink:
Прекрасно е, че мога да контактувам с вас! Съпругът ми е чудесен, но все пак не е жена и едва ли може да ме разбере напълно, макар че изстрадваме заедно всеки неуспех. Тук се чувствам някак...истински разбрана и спокойна!
От цялата си душа желая на всяка една, която още чака своето бебе-вирусче, не само по-бързо да я споходи, но и всичките 9 месеца да са прекрасни, а пък след успешното раждане, животът да се развива по най-чудесния начин!
Ще ви кажа след някой друг ден какво става при мен.

С много нежност
Алекс
P.S. Как се сменят цветовете на текста?
*

Ди

Благодаря Ви!
« Отговор #1 -: Ноември 26, 2004, 19:45:13 pm »
Моят съвет е: спри с ревливите нощи! Така няма да си помогнеш. Най-малкото организма ти има нужда да се отъсри от стреса.
На мен лично вече ми писна да се съжалявам и обвинявам, за неща за които просто не съм виновна. Минах през стадия на плача, сега съм готова да се боря за бебето, което желая.
Откакто осъзнах това са ми странни хората, които дават мило и драго за най-различни имуществени ценности - кола, жилище, пари, които нямат какво да правят или имат в излишък.
И аз съм благодарна на момичетата, че ги има и че се  подкрепяме една друга!
Успех и горе главата!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Благодаря Ви!
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2004, 15:51:02 pm »
Избираш си от"ЦВЯТ" какъв цвят искаш и пишеш между скобите. - Успех