0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Овлажнителите
« Отговор #20 -: Февруари 10, 2008, 12:56:21 pm »
..А и ако искате само да си благодарите и да не приемате друго мнение,
ами има и други форми на чат!..
кой е казаъл пък,че не желае да слуша чуждо мнение 8O..,но съгласете се че и зависи как е поднесено това мнение!

..Сори за спама и резкия тон, но сладура от подписа съществува благодарение именно на "Зачатие" където съм срещтала и продължавам да срещам позитивни и добронамерини момичета чрез чийтоо опит съм черпила сила да се боря за моя си миг щастие!
И ми е изключително неприятно когато някой се държи грубо с тях!

Моля модераторите да вземат отношение![/b][/color][/center]..
аз лично немисля,че съм се държала грубо-резкият тон не е от мен-изказах мнение на разочарование точно от грубото отношение(грубо отношение за мен е и когато негласно се критикува с учудване някой,за това ,че не е наясно с нещата..не е срамно да незнаешш...защо е нужно да се учудваш на незнанието на някой,когато той вече е попитал и се интересува?!можеш да му помогнеш със съвет и без учудване!
мисля също,че не си благодарим само!!!!!!!!!!!!!!!!по-горните постинги,аз също бях казала,че слюнката вреди на сперматозоидите,а благодарих защото бяха намерили и пуснали инфото преди мен!няколко момичета също бяха дали съвет на лейди да посети лекар заради сухотата..тъй че не виждам защо ни критикувате пък вие 8O
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #21 -: Февруари 10, 2008, 15:45:31 pm »
Четох,четох и буквално останах ей така 8O 8O.Ако слюнката убиваше сперматозоидите нямаше да има нито една бременна жена досега,честно :o
« Отговор #22 -: Февруари 10, 2008, 16:46:40 pm »
Четох,четох и буквално останах ей така 8O 8O.Ако слюнката убиваше сперматозоидите нямаше да има нито една бременна жена досега,честно :o
:D незнам...и аз бях учудена,преди няколко седмици,когато за пръв път го бях прочела...,но така пише в статията :? !кое е вярното ..не се знае :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #23 -: Февруари 10, 2008, 16:54:10 pm »
и аз бях учудена,преди няколко седмици,когато за пръв път го бях прочела...,но така пише в статията :? !кое е вярното ..не се знае :lol:
Дори и да има доза истина в това твърдение,то в никакъв случай това не може да е основна причина да не може да се забременее.Нека не се втренчваме в супер незначителните фактори като пречка.
« Отговор #24 -: Февруари 10, 2008, 17:03:59 pm »
и аз бях учудена,преди няколко седмици,когато за пръв път го бях прочела...,но така пише в статията :? !кое е вярното ..не се знае :lol:
Дори и да има доза истина в това твърдение,то в никакъв случай това не може да е основна причина да не може да се забременее.Нека не се втренчваме в супер незначителните фактори като пречка.
ооо,да съгласна съм :D!
« Отговор #25 -: Февруари 11, 2008, 09:24:34 am »
Момичета, след 2 дни ще ходя на преглед при гинеколог. Ще попитам и за слюнката!  :D Ще ви кажа после!
« Отговор #26 -: Февруари 13, 2008, 17:32:40 pm »
Докторката каза, че глайтгелен не е подходящ при бебеправенето, а за слюнката - няма проблеми! Аз й се доверявам  :D
« Отговор #27 -: Февруари 13, 2008, 17:38:47 pm »
Докторката каза, че глайтгелен не е подходящ при бебеправенето, а за слюнката - няма проблеми! Аз й се доверявам  :D
Дано да е права:)
Хайде изясни се и този въпрос, или поне така се надявам:)
Ако някой друг се сети да пита при следващия си преглед, при друг доктор, няма да е зле. Аз за съжаление имам час чак за края на Април:(