0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ПОМОГНЕТЕ
« Отговор #20 -: Февруари 01, 2008, 22:29:16 pm »
Дай си и референтните стойности от лабораторията.
С РИСК ДА СЕ ИЗЛОЖА НО КАКВО Е РЕФЕРЕНТНИ СТОИНОСТИ ТОВА СА МИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЛАБОРАТОРИЯТА. ПУКАНКА ТИ СИ АКТИВЕН ПОТРЕБИТЕЛ И МОЖЕ БИ СИ МИНАЛА ПРЕЗ ВСИЧКО ТОВА А АЗ ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВАМ И МИ Е ПЪЛНА МЪГЛА :( МЪГЛА. МОЛЯ ТЕ ОТГОВОРИ МИ
*
« Отговор #21 -: Февруари 01, 2008, 22:32:15 pm »
КАКВО Е ТСХ
*
« Отговор #22 -: Февруари 01, 2008, 22:32:24 pm »
След цифричките от твоите изследвания трябва да има едни буквички р.ст.и числа в скобички.Тези числа в скобички са референтните стойности.Огледай внимателно и напиши стойностите в скобичките за всеки един от хормоните ти.Ако не ме разбираш снимай си изследванията и ми прати снимка,аз ще ти ги напиша.

ТСХ е хормон.Тиреоидо стимулиращ хормон .
« Последна редакция: Февруари 01, 2008, 22:35:06 pm от Pukanka »
*
« Отговор #23 -: Февруари 02, 2008, 13:22:06 pm »
овулаторна LH 9.6-80.0  овулаторна FSH  6.3-24.0
ФОЛИКУЛАРНА LH 1.5-8.0  ФОЛИКУЛАРНА FSH 2.9-12.0
ЛУТЕАЛНА  LH 0.5-6.5    ЛУТЕАЛНА  FSH 1.7 7.0
А МОЕТО Е 3.71           А МОЕТО Е 17.93
А ЗА PRL НЯМАМ  :ask: НИКАКВИ РЕФЕРЕНТНИ СТОИНОСТИ
*
« Отговор #24 -: Февруари 03, 2008, 10:59:30 am »
На кой ден си изследвала хормони.Ако е 3-5 ден както е правилно ФСХ е много високо.Трябва задължително да се обърнеш към специалист.На колко си години.Изследваха ли ти Е2 /естрадиол/.
*
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2008, 21:45:12 pm »
На кой ден си изследвала хормони.Ако е 3-5 ден както е правилно ФСХ е много високо.Трябва задължително да се обърнеш към специалист.На колко си години.Изследваха ли ти Е2 /естрадиол/.

На 30 год. съм и правих изследването на 4тия ден от мц.Не не са ми изследвали Е2 той за какво е ?
Знаеш ли Пуканка аз ходя при Маркова във Варна и първият път когато ми погледна епикризите те са две направо каза инвитро без да пробваме нищто друго или дори някакви изследвания, което мен ме смути но си казах моге би наистина така трябва ,но сега когато чета в форума си мисля че не е права и ще искам да направи повече неща за мен.
*
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2008, 23:16:51 pm »
Маркова обича инвитрото.Аз още първия път без изследвания като отидох при нея направо искаше да ме зариби за такова.Предпочита да заобиколи каквото и да е лечение. Може и да е права, но всеки има индивидуални проблеми.Може при някой и една малка манипулация да реши проблема вместо да се бърза с инвитро.
*
« Отговор #27 -: Февруари 04, 2008, 11:46:46 am »
БЛАГОДАРЯ ТИ ПУКАНКА СЕГА НА 21 ИМАМ ЧАС ПРИ НЕЯ И ЩЕ ВИДЯ КАКВО ЩЕ КАЖЕ ,А ТИ ПРИ КОЙ ДОК. ХОДИШ ОТ ВАРНА ЛИ СИ?
*
« Отговор #28 -: Февруари 04, 2008, 11:56:23 am »
Да, от Варна съм и в момента правя инвитро,но  при доктор Халачева.Маркова вече не се занимава с инвитро.От Халачева съм много,много доволна.
*
« Отговор #29 -: Февруари 04, 2008, 14:45:53 pm »
А ТЯ КЪДЕ ПРЕГЛЕЖДА ПАК В НАДЕЖДА ЛИ? ОТ НЕЯ ЛИ ЗНАЕШ ТОЛКОВА НЕЩА ОБЯСНЯВА МНОГО ЛИ? КАК ДА СИ ЗАПАЗЯ ЧАС ПРИ НЕЯ
*
« Отговор #30 -: Февруари 04, 2008, 14:51:50 pm »
А ТЯ КЪДЕ ПРЕГЛЕЖДА ПАК В НАДЕЖДА ЛИ? ОТ НЕЯ ЛИ ЗНАЕШ ТОЛКОВА НЕЩА ОБЯСНЯВА МНОГО ЛИ? КАК ДА СИ ЗАПАЗЯ ЧАС ПРИ НЕЯ

Ако мене питаш, не разбирам за кой лекар питаш, за Маркова или за Халачева? И двете са в Майчин дом.С Маркова съм се виждала само няколко пъти.Халачева е моя избор, обяснява всичко и е старателна в прегледите и манипулациите въпреки че има доста момичета които не са доволни от нея. Пре мене не се е случвало а имам вече над 30 прегледа при нея за няколко години.