0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Много четох за бабини зъби и магарешки бодил,но никъде невидях да има резултат само мнения ,че подобряват спермограмата дори и при липса на сперматозоиди,но никой не каза че наистина има ефект.Някой пробвал ли е и след колко време се появява ефекта?
БЛАГОДАРЯ :P
« Последна редакция: Март 16, 2008, 18:57:44 pm от mukimi »
Re: МАГАРЕшКИ БОДИЛ-резултати при мъжете има ли?
« Отговор #1 -: Март 16, 2008, 22:22:13 pm »
 Има ефект , но е необходимо постоянство. Подобряват по- скоро подвижността ,отколкото морфологията на сперматозоидите. Мъжът ми ги пиеше и имаше ефект, но не зная дали точно те са спомогнали , защото пиеше и други витамини , антиоксиданти и Харвест.
 Доколкото зная Трибестан-а съдържа екстракти от тези билки.
« Отговор #2 -: Март 17, 2008, 07:34:55 am »
Не мога да кажа дали точно магарешкият бодил е помогнал или всичко в купом(магарешки бодил,бабини зъби,витамини,трибестан и др.+инсеминации),но ефект при нас имаше,имаме си прекрасен син,а докато мъжът ми пиеше всичко това действително имаше подобрение ,най-вече  подвижността на сперматозоидите.
« Отговор #3 -: Март 17, 2008, 09:43:39 am »
как се пие билката магарешки бодил
Неуспеха не означава, че никога няма да успееш, просто ще ти отнеме повече време.
« Отговор #4 -: Март 17, 2008, 12:22:59 pm »
Прави се запарка (пише си го всичко на пакетчето как се прави и колко се слага).
Прецежда се и се пие. мъжа ми го пиеше сутрин и вечер (нямаше как да стане и на обяд). Съвета ми е да се прави запарката непосредствено преди времето за пиене, а не да се прави по-голямо количество, която да се пие на части.
« Отговор #5 -: Март 18, 2008, 18:19:45 pm »
Благодаря на всички-вчера ходих до билкова аптека и купих билкова смес за стерилитет при мъжа.Надявам се да има ефект.В сместа се включва и магарешки бодил и други билки :oops:
*
« Отговор #6 -: Март 24, 2008, 13:32:47 pm »
Моят мъж около 3 месеца пи отвара от магарешки бодил и бабини зъби сутрин и вечер на гладно заедно с по една лъжица бърканица с мед в нея. Мед, смлени орехи, пшеничен зародиш и пчелен прашец. Не мога да кажа, че спермограмата му се подобри, даже на последната контрола, когато съм била бременна, резултатите бяха отчайващи. Но аз бях забременяла. Така че нищо не пречи да пробвате.
Хубаво е успоредно да се приемат и витамини. Успех!
« Отговор #7 -: Април 05, 2008, 20:37:40 pm »
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА И НАДЕЖДАТА,КОЯТО НИ ВДЪХВАТЕ.Да се надяваме ,че и при нас ще се получи.ВАЖЕН Е РЕЗУЛТАТА А СПЕРМОГРАМАТА КАКВАТО И ДА Е КОГАТО РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ ВСИчКО ДРУГО ОСТАВА НА ЗАДЕН ПЛАН 8)
« Отговор #8 -: Април 05, 2008, 20:57:59 pm »
Благодаря на всички-вчера ходих до билкова аптека и купих билкова смес за стерилитет при мъжа.Надявам се да има ефект.В сместа се включва и магарешки бодил и други билки :oops:
Какви други билки? Как се казва сместа?
« Отговор #9 -: Април 06, 2008, 17:04:31 pm »
СМЕСТА ТИ Я ДАВАТ ГОТОВА И СЕ ПИЕ ПО ТРИПЪТИ НА ДЕН НА ГЛАДНО:
МАГАРЕшКИ БОДИЛ
БАБИНИ ЗЪБИ
ЖЪЛТ КАНТАРИОН
ВЕТРОГОН
НО НЕ ИМ ЗНАМ ОТ КОЕ КОЛКО ГРАМА ,ЗАщОТО КАКТО КАЗАХ СМЕСТА Я ПРАВЯТ ТАМ НА МЯСТО.ЦЕНАТА Е 9.90лв
« Отговор #10 -: Април 06, 2008, 17:32:31 pm »
 Благодаря , Мукими ! А обясниха ли ти жълтия кантарион и ветрогон за какво са?
 чувала съм , че жълтия кантарион може да бъде много опасен.
 Дано сместа да ви доведе до очаквания резултат!
Re: МАГАРЕшКИ БОДИЛ-резултати при мъжете има
« Отговор #11 -: Април 06, 2008, 20:39:42 pm »
Благодаря за пожеланието.До колкото мога да кажа ,че разпознавам билките основно кантариона и магарешкия бодил смятам че кантариона почто не присъства-видях че от всяка билка слагат определен грамаж,а после видях състава върху плика написан и как се пие.Питахаме дали искам всичко написано подробно ,но аз отказах.За кантариона не знам да е вреден защото мои близки го пият в билковия си чай със саморъчно набрани билки особено жълт и червен кантарион.
« Последна редакция: Април 06, 2008, 20:43:52 pm от mukimi »