Здравейте, въпреки че следя вашите разговори вече три години, пиша за първи път.
Ето накратко какво е моето положение. От година и половина се опитваме да направим второ детенце. Както може би на всички ви се е случвало и при мен имаше закъснения на цикъл, понякога с по 10 дни, но никога положителен тест. Този месец реших, че няма да чакам да засека овулация, а със съпруга ми започнахме да правим опити още от първия ден на приключване на цикъла - и правим редовни опити вече 20 дни. Преди три дни започна гадене и рефлукс точно както при първата ми бременност. Симптомите са направо идентични . Реших да направя ранен тест, без особени надежди. Подскочих когато видях две черти, при това почти еднакво ярки. На другия ден си направих втори тест и втората черта се появи още на третата минута, отново добре видима,макар и малко по-бледа от контролната черта. До датата на цикъла ми има 5 дни. Не мога да ви опиша какво чудо е в главата ми в момента. Моля ви ако някои има подобен опит пишете. Страх ме е да се зарадвам ще ми е много от полза, вашето мнение!