Здравейте момичета,
реших да попитам в случай, че някоя от вас знае отговора:
Аз съм по принцип с нормална до оскъдна менструация, която продължава 3 дни, като втория ден е малко по-обилен. Обилен едва ли е точната дума, сменям превръзки на 2-3 часа от хигиенична гледна точка, а не че им е дошло времето.
Последната ми менструация, както споменах и в друга тема беше кощмар. Първи ден нормално както винаги, но втория ден много силно течение с доста големи "парцали", които не бяха черни, като съсиреци, а по-скоро като парчета месо с дебелина около един пръст и повърхност около 3 пръста подредени един до друг.
Подобен случай имах през Август и после забелязах, че следващия ми цикъл беше 23 дена, като съм сигурна, че имах овулация, защото по случайност бях на преглед и се видя, че е минала О.
Можете ли да ми кажете какво точно е това, дето така жестоко изпада, парцалите имам предвид. Другото което може би също е важно: третия ден от МЦ беше меко казано оскъден, можех с превръзката от предната вечер да изкарам целия ден.
Ще съм ви благодарна ако споделите вашите преживявания, или ако има някой който е компетентен по въпроса и ми отговора.
Благодаря ви!