0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бяха ми предписали Фемикур (преди около 2 месеца), защото лекарката не беше сигурна дали е имало овулация при десния ми яйчник и имах доста добре изразен ПМС с подуване на гърдите. Потърсих информация в интернет - излиза, че е билка позната от древността, спомага са фертилността при жената, без странични ефекти и все хубави работи.
Пих го, преполових опаковката, но започнаха симптоми на гадене. Много странно и непознато усещане за гадене. Мислих и взех, че ги спрях. Междувременно и ПМС-то ми се успокои, та си казах: Стига съм го пила. Вече съм добре.
Дали и вие сте изпитвали гадене и подобни докато сте го пили?
Дали все пак не трябваше да завърша курса (от 3 месеца)?
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)
*
Re: Фемикур - как се чувствате като го пиете?
« Отговор #1 -: Януари 27, 2008, 15:23:37 pm »
Преди малко писах, писах и докато натисна "Публикувай" - страницата заби  :). Сега наново. Миналото лято пих Фемикур. При мен нямаше странични ефекти. Чувствах се добре, а също така не усещах кога ми идваше менструацията. Нямаше ги обичайните болки в гърдите и кръста. Ти сигурна ли си, че от Фемикура е гаденето?

*
« Отговор #2 -: Януари 28, 2008, 14:22:03 pm »
И на мен ми го беше предписал доки миналата година, но гърдите започнаха доста да ме болят и не издържах до края. Гадене обаче се си спомням да съм имала.
« Отговор #3 -: Януари 28, 2008, 16:42:52 pm »
Може и от нещо друго да е било гаденето - бях много натоварена хипер изнервена. Може и да е било нещо на нервна почва + внушение, че е от хапчето (билката). Благодаря ви момичета за отговорите!
Не съм пушила от 10/02/2014 (отказвам ги на сила)