Mary_bj, съжалявам, че не мога да ти помогна повече
, но нали знаеш как е... когато човек няма точно даден проблем, не слуша внимателно подробностите.
Знам само, че е била в АГ "Света Марина" и май точно при проф.Горчев.
Не помня размера на миомата, само знам, че е била "доста голяма". След прегледа е трябвало да чака около месец и половина - два до операцията, но е доплатила някаква допълнителна сума за операция в неделя и са я записали за след 20-тина дни. Възстанови се много бързо (но трябва да призная, че и тя самата е упорита и не се дава лесно
).
Беше много доволна от персонала, обслужването и вниманието, което е получила в клиниката. Коментираше, че имало толкова много пациентки, че процесът бил "автоматизиран" (като конвейер
) и професорът работел в 2 кабинета едновременно, но това не го е казала в негативен смисъл, а само като наблюдение, по-скоро на шега, и в смисъл, че всички си знаят работата и я вършат бързо и организирано.
Знам, че не можах да ти дам много конкретна информация, но дано поне да те успокоя малко, като ти цитирам какво казваше въпросната приятелка, на друга наша обща позната, на която предстои операция: "Успокой се, всичко минава много лесно. Много по-лесно, отколкото си го представяш".
Успех и дано всичко при теб мине леко и безпроблемно!