0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте момичета,
Бихте ли ме казали вашето мнение за болницата на д-р Щерев? От около седмица се опитвам да си запиша час за преглед в повечето клиники посочени в сайта Зачатие, само че най-ранния час беше за март 2008. Днес успях да си запиша час за преглед при д-р Йонакова и то за следващата седмица :) За това се питам дали някоя от вас има впечатления от нея и от болницата?
Здравей.
Аз съм пациентка на клиниката дт 2005 година, но съм при д-р Савова.
Доволна съм от екипа в болницата, внимателни са, работят с ЗК и доста обясняват. Когато отидеш на преглед, отиди малко по-рано, в повечето случаи часовете се разместват, ако ти се наложи да чякаш малко-не се изнервяи, това е нормално.
Успех ти велая и пиши как е минало
Аз също съм пациентка на клиниката, но на д-р Андреева, и съм много доволна. Там ми правиха и операцията. Страхотен екип и професионалисти,  избрала си правилното място!


Здравейте момичета.Аз също съм пациентка на тази клиника но при д-р Ганева.Много са внимателни.В момента правим потготовка за ИН ВИТРО стискайте палци всичко да мине ок.
*
Лора, всичко ще е наред :crossfingers: :crossfingers:

*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
За протокола, не е ли д-р Юнакова?

Успех на всички пациенти на клиниката!  :)


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

    Vickson

  • *****
  • 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте момичета,
Извинявам се за грешката в името, вероятно не съм го записала правилно.
Благодаря за мненията, днес следобед съм на преглед, стискайте палци.
Lora110 – от сърце ти желая успех!
Здравей те момичета.За голямо съжаление моето ИН ВИТРО не стана.Нещо неразбрах защо така се получи уж всичко беше ок.След трансфера се чака около 15дена за резолтат а на мен ми дойде на 5ден след трансфер незнам какво да мисля.Предложихами да замразим ембриончета за следващия път.Замразих 3бр.но незнам какво ще правят тогава и дали ще се получи. :(
 Лора,съжалявам за неуспешния опит ,но няма място за отчаяние.Борбата продължава,въпреки болката.Моят съвет е да направиш имунологични изследвания,ако не си правила разбира се, а съпругът ти да си направи един SDI-тест.Чрез този тест може да се установи дали причината за  евентуално неразвитие на ембриона е във фрагментацията на ДНК на сперматозоидите.