0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« -: Декември 22, 2005, 19:29:14 pm »
Знае ли някой дали може да ми пада косата от клостилбегита,пия го от 3 до 7 ден на цикъла 3 по 1(което ми се вижда множко)Не съм под лекарско наблюдение(в листовката пише че трябва)Вашето мнение по въпроса какво е?  :?:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #1 -: Декември 22, 2005, 19:38:34 pm »
Под лекарско наблюдение се разбира след приема да се проверят колко фоликула има и дали ще се спукат.
Едва ли косата ти капе от това.
Много ли капе?
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #2 -: Декември 22, 2005, 20:38:37 pm »
Ми моя  съвет е да смениш лекаря и защо свъщност го пиеш ако няма да те наблюдават, кво ще постигате с него.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #3 -: Декември 23, 2005, 00:22:56 am »
Мисля,че това е един от страничните ефекти в описан в  листовката,но той би трябвало да се появи ЕВЕНТУАЛНО и то при продължителна употреба.Аз пих Клостилбегит три месеца и нямах косопад.Само боцкане в яйчниците усещах. :( Нали знаеш,че нарочно изброяват всички евентуални странични ефекти за да се презастаховат,в случай,че някой вземе че се появи при някого.Едва ли ти пада косата от това.Може би по-скоро е от стрес или ..незнам - сезон,липса на витамини,неподходяща козметика..
*

p_petq

ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #4 -: Декември 23, 2005, 08:44:16 am »
Всичко е доста индивидуално.Косата може да ти пада от него.Преди 3-4 месеца едно момиче от  БИБЕРОН./сайта/ се оплакваше от косопад, тя го пиеше май също в по-доза.Помня само че докато ни разпитваше и се чудеше дали да го спира взе че забременя.Дано и при теб да е така.

Но на въпроса ти-може ли да е от това  -аз казвам  ДА.
*
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #5 -: Декември 23, 2005, 10:35:57 am »
И аз съм пила Клостилбегит, но не съм забелязала такъв страничен ефект.Нали знаеш при всеки е индивидуално.
А какво значи, че не си под лекарско наблюдение?
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #6 -: Декември 23, 2005, 11:36:55 am »
Остави косопада настрана, може и от Клостила да е, но да те успокоя пак ще имаш коса - не окапва цялата  :wink:

Кажи сега дали те наблюдават на ултразвук?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #7 -: Декември 23, 2005, 12:21:06 pm »
Според мен 150 мг Клостилбегит е много голяма доза за да не си под наблюдение. Ако лекуващият ти лекар не те е викал за наблюдение му сер обади за да го попиташ или върви при друг.
За косопада- понякога се случва при чернодробна дисфункция, а Клостилбегитът влияе на черния дроб, така че е възможна връзка м/у  двете неща.
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #8 -: Декември 24, 2005, 00:55:22 am »
Аз го пия преди инсеминация,но нямам проблем с овулацията.Просто за да е сигурно че ще имам ов.М/у другото след 2рата инсеминация забременях,след 3г.опити по нормален начин(без резултат),но в 4гест.седмица направих спонтанан аборт :cry: .Това беше на 20 септември(най-кошмарният ден в живота ми)Не са ми правили кюртаж,защото бил ранен сп.аборт.Това нормално ли е?Биха ми Глобулин за да не развия антитела(аз съм А- кръвна група)Сега ме е страх,дали ще мога пак.След 3 месеца пазене,миналия месец пак правих инсеминация,но...пак нищо :cry:
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #9 -: Декември 24, 2005, 12:29:16 pm »
Зозо, ти всичките тези неща при един и същи лекар ли ги правиш? Що не вземеш да направиш някоя и друга консултацийка при друг лекар  :wink: При мен страничния ефект от това лекарство беше задържане на вода и напълняване. Третия месец се чувствах като плондир вече, гърдите ме боляха, корема беше като глътнала топка. Но пък аз пиех по 2 на ден. Все пак е зима може и това да допринася за косопада при теб...пиеш ли някакви витаминки? А иначе наистина е странно, че не те карат да ходиш да ти мерят фоликулите...по принцип при Клостилбегита това е едно от нещата, които трябва да се прави и такава е идеята. Моя приятелка го пиеше като теб - в същите дози и по същата причина - инсеминация. Нея си я наблюдаваха. Друг е въпроса, че от това лекарство образува киста и сега почива 2 месеца.
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #10 -: Декември 25, 2005, 00:57:09 am »
Ох,не знам вече при кого да ходя и на кого да се доверя.Обиколила съм поне 10 лекари и всички ме мотаят месеци наред и нищо.Юни ми правиха в Шейново лапароскопия,слава на Бога всичко беше ОК,и след 2 месеца започнахме с инсеминациите.Д-р Нецов ако сте го чували,той ме оперира и продължих да ходя при него,ама нещо май не ми обръща достатъчно внимание.При него винаги е лудница и малко ме попретупва. :roll:
*
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #11 -: Декември 25, 2005, 09:16:42 am »
Аз също пиех клостелбегит и утрогестан.Клостилбегит го пих 3 месеца от 5 до 9 ден на цикъла, 2 пъти по едно на ден. Утрогестан го пиех от 17 до 26 ден на цикъла също 2 пъти по 1 на ден. Но нямяше никакав резултат. Не бях и под лекарско наблюдение, а на листовката пише , че трябва да си под лекарско наблюдение, като приемаш клостилбегит. Странични ефекти не се появиха. Единствено цикъла ми стана по болезнен от обикновенно.
[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://www.mamaibebe.com/text/4b0030aa4d119.gif[/img][/link]
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #12 -: Декември 25, 2005, 12:29:40 pm »
Съжалявам за теб мила Paele,при мен поне имаше резултат,но загубих бебчето.Благодари на всички за мненията и съветите.ВЕСЕЛА КОЛЕДА
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #13 -: Декември 26, 2005, 11:35:15 am »
при д-р Нецов в Шейново ли правиш инсеминациите, не разбрах?
аз не съм чувала някой да прави инсеминации в Шейново вече....
що не се ориентираш към специализирана клиника, където хората имат нужната техника и познания за обработка на спермата преди инсеминация, а също така и ще ти отделят достатъчно време и внимание?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

ЗА КЛОСТИЛБЕГИТА
« Отговор #14 -: Декември 26, 2005, 18:27:47 pm »
И на мен ми се струва голяма дозата.
Хормонални препарати не трябва да се вземат без лекарско наблюдение!
За съжаление някои лекари изписват този препарат едва ли не като витамин С!  :x
Аз съм го пила 2 пъти по 3 месеца, но такъв страничен ефект не съм забелязала.