0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Petq

Хормони-Варна
« -: Декември 21, 2005, 07:57:09 am »
Привет на всички.
Може ли някой от Варна да ми каже къде да си направя изследване на хормони:прогестерон,естрадиол,тестостерон,пролактин.....

Така също и хормони на щитовидната жлеза.

Благодаря...и Весела Коледа!
*
Хормони-Варна
« Отговор #1 -: Декември 21, 2005, 13:55:33 pm »
аз писах на друго място ,но ето и за теб-значи от личен опит не зная,но приятелка ходи при доц.Маркова и тя й препоръча да направи изследванията на хормоните в лабораторията на АГ,спомена че имат нова страхотна апаратура и явно има доверие в резултатите направени там :wink:
Хормони Варна
« Отговор #2 -: Декември 22, 2005, 10:54:56 am »
Отиди в Сириус,намира се до кукления театър.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Хормони-Варна
« Отговор #3 -: Декември 23, 2005, 00:17:07 am »
Здравей ! Аз правих хормоните в АГ-то лятото - лабораторията.Много са коректни.Но трябва да те изпрати доктора ти с указание на кой ден кой хормон да се изследва.Успех и дано всичко е ОК при теб !
*

p_petq

Хормони-Варна
« Отговор #4 -: Декември 23, 2005, 08:37:24 am »
А за Сириус и АГ-то  мога ли да отида когато искам без да ме е пратил лекар,да си платя и да ми направят каквито изследвания аз искам....А аз ще следвам вашите указания   :)
*
Хормони-Варна
« Отговор #5 -: Декември 23, 2005, 09:32:42 am »
Да можеш! :wink: Щом си плащаш можеш!!! :D
*
Хормони-Варна
« Отговор #6 -: Декември 23, 2005, 09:55:51 am »
Цитат на: p_petq
А за Сириус и АГ-то  мога ли да отида когато искам без да ме е пратил лекар,да си платя и да ми направят каквито изследвания аз искам....А аз ще следвам вашите указания   :)

Само че нали знаеш, че някои хормони се правят в точно определени дни.Важното е това условие да спазиш.Успех :)