0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Съжалявам,ако повтарям въпрос,но понеже открих този May be Baby в интернет и искам да попитам какво знаете за него.Точен ли е,въобще дали върши работа?Мога да дам линк,но незнам дали няма да е реклама.
Всъщност пише,че определя овулацията със слюнка и не е еднократен,а може да се ползва постоянно.Какво мислите?
Благодаря предварително!
 :wave:
Микроскоп-тест -начин за определяне на овулацията
« Отговор #1 -: Декември 21, 2005, 13:15:51 pm »
Не е добър, по-добре тестове за овулация.
« Отговор #2 -: Декември 21, 2005, 13:16:57 pm »
Това, което съм чувала за него е, че е доста неточен метод, макар че има момичета, които го ползват и казват, че им върши работа. Но при него има много условия за изследването - не трябва да си ял и незнам си какво още. По-добре уринен, според мен.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

Danidan

• 1209
« Отговор #3 -: Декември 21, 2005, 13:20:02 pm »
Благодаря ви,реших,че по-евтино ще ми излезе от другите тестове за овулация. :lol:
*
« Отговор #4 -: Декември 21, 2005, 14:39:38 pm »
аз преди време си бях купила от аптеките едно микроскопче- е, да ви кажа гола вода! пробвах десетки пъти месеци наред никога не видях папратовидната структура! ВЪпреки че на фоликолуметриите се виждаше ОВУ...
та... не знам дали ще си спестиш пари или ще си образуваш нерви...
The impossible is often the untried [/i]
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Декември 21, 2005, 15:08:01 pm »
Забрави.
*
Re: Микроскоп-тест -начин за определяне на овулацията
« Отговор #6 -: Декември 21, 2005, 15:46:27 pm »
Цитат на: danidan
Съжалявам,ако повтарям въпрос,но понеже открих този May be Baby в интернет и искам да попитам какво знаете за него.Точен ли е,въобще дали върши работа?Мога да дам линк,но незнам дали няма да е реклама.
Всъщност пише,че определя овулацията със слюнка и не е еднократен,а може да се ползва постоянно.Какво мислите?
Благодаря предварително!
 :wave:

Дрън,дрън... рекламни трикове.
Хич тамън не си давай парите на вятъра.
Много пъти е повдиган въпроса за тези микроскопчета.
Досега 1доволен не съм прочела.
Ако пуснеш търсене в клуба на дир-а също има теми, в библиотеката на бг-мамма също има 2,3 теми по въпроса. (мързи ме да търся линковете, но ти ще се справиш предполагам) Прочети ги тея теми да се убедиш от името на ползвалите го за какво иде реч.
Това микроскопче според упътването, ако се покаже тая папратова структура означавало че се очаква овулация да настъпи в рамките на 1 до 11 дни 8O  8O  8O
Представяш ли си за каква точност става въпрос.
Тоя тест НИТО става за планиращите забременяване, НИТО за тези дето уж си го купуват за да си знаят фертилните дни и да се предпазват.
Иначе, като гледам... яка рекламна кампания си правят.
40-тина лева хвърлени на вятъра ще са това.
Най-добре си е другите тестове за ову. Пък още по-добре е УЗИ.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

Danidan

• 1209
« Отговор #7 -: Декември 21, 2005, 15:55:37 pm »
Даже е 50лв.Бях решила да го купя и мислих,че открих топлата вода. :D .Добре,че ви попитах,че щях доста да се лутам само с този тест. :roll:
А кои от марките за овулация ми препоръчвате?Знам,че много е обсъждано,но моля да ми кажете,защото ми предстои да започвам инжекции всеки ден,докато стане и поне да знам,че няма да се лутам с тези тестове и да правя напразни опити на различни.А аз ще потърся повече теми по въпроса.
 :thankyousign:
*
« Отговор #8 -: Декември 21, 2005, 16:19:05 pm »
Цитат на: danidan

А кои от марките за овулация ми препоръчвате?

Нямам грам опит с тоя вид тестове. Не съм правила такива.
Ову-то съм го засичала на УЗИ и с температурния метод. При мен той работи доста добре.
Другите момичета ще ти препоръчат кои са добрите марки тестове за ову.
Успех ... и дано скоро да има хубави новини. :)

*
« Отговор #9 -: Декември 21, 2005, 16:20:10 pm »
Само Клир План съм ползвала. Доволна съм.
*
« Отговор #10 -: Декември 21, 2005, 16:21:03 pm »
И аз си купих такова микроскопче преди време и да ти кажа честно само папрати виждах 8O . Чела съм, че слюнката се променя по време на ову (медицински доказано), но аз не можах да открия никаква разлика, ако въобще успеех да видя нещо. Въобще не бях доволна, само си хвърлих парите на вятъра. Между другото моето струваше 23 лв. и ми се видяха много, а какво остава за 50 :evil: .
*

Danidan

• 1209
« Отговор #11 -: Декември 21, 2005, 16:29:45 pm »
Цитат на: bori_st
И аз си купих такова микроскопче преди време и да ти кажа честно само папрати виждах  .
:lol:
Аз досега също мерих температура,но не винаги я разбирам и съм решила да ползвам тестове,да видим дали има ефект.Цветенце,ще ги пробвам. :wink:
Rommi,май и УЗ ще пробвам.
Благодаря на всички!Успех и здраве ви желая! :!:
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #12 -: Декември 22, 2005, 13:10:37 pm »
danidan,добре,че пусна темата,защото и аз от няколко дни се чудя дали да не си купя едно микроскопче за определяне на овулацията.Видях реклама в i-net в сайта на веригата Оptix,т.нар.Ову тест.Действа на абсолютно същия принцип,описан от момичетата.Явно,всичко е един рекламен трик.Ще продължавам с мерене на БТ.
Весели празници! :occasion10:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #13 -: Декември 22, 2005, 13:50:25 pm »
Аз само лоши отзиви чувам за това микроскопче. Преди време го рекламираха и по някоя от телевизиите. Та в рекламата казваха че можеш да го ползваш и ако искаш да забременееш и ако искаш да се предпазиш от нежелана бременност. Дори можело да определиш пола на детето предварително. Както и да е. Една приятелка го ползва за предпазване от бременност, е сега е бременна.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Danidan

• 1209
« Отговор #14 -: Декември 22, 2005, 13:56:56 pm »
Цитат на: Starlet
казваха че можеш да го ползваш и ако искаш да забременееш и ако искаш да се предпазиш от нежелана бременност. Дори можело да определиш пола на детето предварително. Както и да е. Една приятелка го ползва за предпазване от бременност, е сега е бременна.
и пола даже :lol: хихи,дано приятелката ти е щастлива все пак.
Благодаря ви за мненията,весели празници и успех на всички!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #15 -: Декември 22, 2005, 14:00:44 pm »
Ами да как няма да е щастлива като ме гледа как се тръшкам вече 4 години. Ама се чудя все пак дали да не си взема и аз едно микроскопче и да взема да се пазя  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: може и при мен да се получи този ефект знаеш ли!?  :lol:  :lol:  :lol:  Шегувам се разбира се! Успех ти желая!
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

Danidan

• 1209
« Отговор #16 -: Декември 22, 2005, 14:03:57 pm »
Ами да,можем да пробваме :lol:
И на теб :goodluck:
*
« Отговор #17 -: Декември 22, 2005, 15:06:19 pm »
Цитат на: Starlet
Аз само лоши отзиви чувам за това микроскопче. Преди време го рекламираха и по някоя от телевизиите. Та в рекламата казваха че можеш да го ползваш и ако искаш да забременееш и ако искаш да се предпазиш от нежелана бременност. Дори можело да определиш пола на детето предварително. Както и да е. Една приятелка го ползва за предпазване от бременност, е сега е бременна.

То, това че не успява да даде достоверна инфо за овуто, и такива като нас не успяват да забременеят е най-малкия му проблем. Даваш 50 лв, нищо не става и го хвълляш.. караш на тестове и УЗИ.
А такива мацки като твоята прителка, дето си го купуват за предпазване... и разчитат на това което показва...и хоп... изненадка.
Е, тази част от рекламата е яко подвеждаща. По-добре да не казват че става за предпазване.
Ама те целят точно това. И такива дето искат и такива дето не искат да забременеят да си го купят.
Дано да няма много неприятно изненани момичета. Че после от кой да търсят сметка...