Asss,желая ти лека бременност!Би ли споделила с какви стойности на ТАТ И МАТ забременя?
Когато отидох при д-р Тодорова за първа консултация имах следните резултати от изследванията:
TSH 0,99 (0,5-4,5)
TAT - 139,2 IU/mL (<75)
MAT - 184.6 IU/mL (<75)
Тогава тя ми изписа Селен 200мг. и Аспирин протект 100мг. Преди да забременея съм ги пила 5 месеца. Когато разбрах, че съм бременна си направих нови изследвания, които са в 6г.с.
ТSH 1,97 (0.5-4,5)
TAT 38,4 (<75)
MAT 58,7 (<75) (не са точни цифрите от второто изследване, защото карам по спомен)
По принцип д-р Тодорова ми беше казала Аспирина да го пия от 15 ден на цикъла 10 дни, за да не се пречи на овулацията и да не се предизвиква обилна менструация. Но след един случай при мен, когато мисля, че имаше оплождане и имплантация, но нещата прекалено рано приключиха (това са си мои мисли и наблюдения), реших да пия Аспирина до деня в който ми идваше М. Когато отидох на консултация при доц.Конова тя ми каза,че съм стигнала до там благодарение на Аспирина и той е този, който за момента пази бременността.
Истината е, че при всеки е различно и винаги трябва да вярваме в чудеса
Когато разбрах, че съм бременна не можах да се зарадвам, защото бях обвзета от паника, че все още не съм направила консултация с доц.Конова и не знаех какво ще правя, но нещата си дойдоха на мястото.
Благодаря че сподели и ни даваш надежди.
А колко време преди това се борехте напразно за бебче?
[/quote]
Ами при нас борбата не беше много дълга, защото от самото начало на опитите открих Зачатие и не съм губила време в хаотично търсене на лекари и чудене какво ми е. Аз от сайта разбрах, че при мен ще има проблем и директно започнах да действам и да правя консултации. Опитваме от почти 1 година.