0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Има ли работеща лаборатория в Неделя и да е във Варна? Ако някой знае да ми напише моля ви.
Дано не греша, но мисля, че лаборатория "Надежда" работи и в неделя, само че до 13ч. За по-сигурно звънни. Телефоните са им: 60-99-32 и 60-97-41. Успех!
*
Да, в неделя работи Надежда до 13,00 часа, но ако искаш изследванията да са готови в неделя трябва да си там или в 9,00-9,30 сутринта в неделя или в събота да си дала материал. В събота също са до 13,00 часа. Мисля, че в Събота и Неделя не работи лабораторният им лекар. Изследванията също можеш да си видиш и в Интернет.
*
Обадих им се.Оказва се че работят и в неделя, но незнам защо. Тогава може да се пусне кръв но изследванията ще са готови в понеделник вечер.Ако ги пусна в понеделник пак в понеделник вечер ще са готови.  :?
*
Пуки, ако можеш дай кръв в събота и в неделя ще са готови.  :goodluck:
*
Аз утре ще давам и ще е готова утре на обяд още.Ама проблема ми беше в неделя. Трябва да ми дойде и ще почвам стимулации.Естрадиола ми трябва да се следи всеки ден до неделя. И ако в неделя е вече нормален още тогава трябваше да почна стимулация.Сега ми отиде инвитрото заради тази Неделя. :x  Ако се съгласят да ми почнат стимулациите от втори ден на М и естрадиола е добре за да почнат ще съм супер.Но засега положението е много кофти.
*
Ама, че тъпотия. Защо тогава работят като не могат да изкарат един резултат  :ask: . Дано не ти се опропасти ин витрото заради някакакви си дребни неуредици.  :goodluck: