0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ovulaciq s povrashtane???
« -: Януари 04, 2008, 17:11:36 pm »
Ne znam kakvo sam napravila no az pone ne si vijdam teksta koito sam publikuvala.
Vaprosa mi e dali e normalno po vreme na ovulaciq da yseshtash bolki i da ti se gadi i dori da povrashtash, na men tova mi se slu4i v4era.
Izvinete za latinicata no se namiram v Italia / Sicilia. Na 26 g sam maja mi e na 34 g i ot 6 meseca pravim opiti, no ni6to. Blagodarq za vnimanieto:) :oops:
« Отговор #1 -: Януари 04, 2008, 19:05:10 pm »
Има начини да пишеш на кирилица и от чужбина - тук е описано как става това: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=488.0

А на въпроса ти: болките по време на овулация са нормални, стига да не са твърде силни. Но чак да ти се гади - не мисля. Да нямаш друг проблем, настинка или нещо такова, от което да ти е лошо?

За 6 месеца опити е рано да се притесняваш. Продължавайте смело напред. Ще стане!
*
« Отговор #2 -: Януари 04, 2008, 22:47:15 pm »
В момента тука има един такъв гаден грип само с гадене и повръщане, мъжа ми снощи драйфа от него, ама за при вас незнам. мисля че доста съм чела за овулациите, но за гадене и повръщане не съм чула миличка. Премери си температурата и помисли какво си яла. друг път от храна гадило ли ти се  е?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #3 -: Януари 04, 2008, 22:58:38 pm »
Зайко, аз и при овулация и при менструация съм си със едни и същи болки, в някой случаи се е стигало до повръщане, но винаги са придружени и двете събития с гадене. За мен е нормално в случая, при все че не са ми открили проблем, освен че съм с ниско кръвно и нисък хемоглобин, който не е заради таласемия.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #4 -: Януари 05, 2008, 08:05:49 am »
Вярно, Мини, сега се сещам, че някои момичета повръщат от болки - явно е нормално.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Януари 05, 2008, 08:36:05 am »
Ако е типично за теб - да.
Но ако ти се случва за първи път едва ли повръщането и гаденето е свързано с О.

ПП. Не мисля, че да повръщаш и да ти се гади по време на О. е нормално, по скоро е изключение.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #6 -: Януари 05, 2008, 09:26:50 am »
Благодаря ви много за отговорите и вниманието. Това ми се слуцва за първи път, явно съм настинала, но и друг път ми се е гадило ама без повръстане. Сорри ама някои букви не ми излизат.... Днес веце съм добре като изклйуцим разтройството :D
Благодаря за подкрепата! :bori_020: