0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Здравейте!
Да ви питам вас,който сте минали по този трънлив път и то с успешен край,има ли доволни от билките на д-р Кирчева,от тези на Еньо Миланов,какво мислите.
Пускам тази тема тук,да може някоя от вас да види по-бързо и да отговорите,ако знаете.
А ние ходихме при Кирчева,пихме два пъти по три месеца билки и двамата,и накрая се отказахме,след като почна да ни говори,че подвижността е скочила на 60 % , а пък на изследванията малко след това си беше 23% пак.Но всъщност при нея ни изпрати моя много добра приятелка,която са пили девет месеца при мъжки фактор и забременя, и още една приятелка,която пиха една година и също бяха доволни.
Трябваше може би да отидем още веднъж,но не знам вече,не вярвам на нищо.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
И аз имам приятелка с мъжки фактор и те пиха билки, но не забременя. Оперираха мъжа и от варикоцеле, а тя си провери тръбите и нормира хормоните и чак тогава забременя. Последователността на събитията е точно такава - Кирчева, после д-ри - жалко. След днешния репортаж мисля доста семейства ще направят тази грешка и ще загубят не само врме, а и много надежди.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
Силванче,тръгвайте по истински лекари и не чакайте чудо! Не си губете времето.Момичетата във форума са твърде тактични и затова и темата ти е останала без кой знае какво внимание. Успех!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Ами не, обаче е толкова много говорено за "лечителката" Кирчева и прочие, че само малко да се поразтърси или да пусне търсачка и ще види.
Изобщо не си губете време с лечителки, гадателки, екстрасенси и прочие...самозвани "оправячи на хорско нещастие" :x
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Не се доверяваме изобщо на лечители и билкари като цяло.С Кирчева опитахме само така,не знам и аз,по между другото,но не се получи разбира се нищо.

А сега подготвяме документи за ЗК,по мъжки фактор ще кандидатстваме,и преди време,като ходихме при д-р Кацаров,ни беше казал три месеца преди това да отидем при този Еньо Миланов,да даде билки на мъжа ми,един вид за подсилване поне малко.Та затова питам,иначе не се надяваме някой от тези билкари да ни оправи проблемите изцяло.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.