venci, не ходи при Градинаров. Аз преди 2 години ходих при него с направление и с препоръка от една мед.сестра, която твърдеше, че на времето е бил доста добър специалист. Но...
Минах на преглед при него и му споделих, че цикълът ми е нерегулярен - 32-45-37-54 дни. Нещо такова беше и той ми назначи изследване на 5 репродуктивни хормона. Изследването показа, че имам завишен пролактин (с 250 единици в повече над горната граница). Изписа ми бромокриптин по схема. Пих го точно само 2 месеца, а той твърдеше, че за да се отрази добре на цикъла, трябва да го пия така поне 3 месеца. Е не позна. Първият месец от приема цикълът ми се закова на 30 дни, втория месец също,но след 10 чисти дни пак започна да ми тече този път ярко червена кръв. Като му казах какво ми се случва, той започна да се чуди, да въхка, да ахка "ама как така". Пусна ми отново изследване само на пролактин и се оказа, че този път пролактина ми направо се е стопил-беше между 0,5 и 1-ца. Изписа ми на бързо схема за бързо спиране на бромокриптина и прием на дуфастон по 2 табл. за поне 20 дни. Беше направо кошмарно. Та той се отказа от по-нататъшно вмешателство в хормоните ми. Аз също. В момента правим опити за бебче все още с нагласата, че сами ще улучим овулацията. След 2 месеца ще стане точно 1 година, но съм по-предпазлива и съм решила, ако трябва да пия хапчета да се консултирам поне с 2-ма доказали се доктори.