0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Привет на всички. Знам, че този въпрос е доста разискван във форума, но все пак се обръщам с молба към вас. От 3 години се опитваме да си имаме бебе със съпруга ми. В първата година направихме изследвания - хормонални и спермограма и всичко бе наред. Изследванията ни бяха назначени от д-р Узунов, чийто частен кабинет се намира на ул. "27 юли" във Варна. Тогава се успокоихме и решихме да си правим опити, а пък когато стане. Идеята и на двама ни беше да не си създаваме фикс идея. Но нещата не протекоха както очаквахме. Вече 3 години безуспешно се опитваме, като винаги си следя овулацията. Решихме тази година да започнем със всички изследвания,които са необходими. Записах се при д-р Маркова, но само до първоначалния преглед чаках 2 месеца,предписа ми първоначални изследвания: хормонални-пролактин, прогестерон, хламиди, спермограма-стандартните. Направихме ги с мъжа ми в рамките на един месец. Днес се обадих да се запишя час при нея, но се оказа че отново трябва да чакам почти два месеца. Истината,е че не мога повече да чакам. Моля ви, помогнете с информация за някои добри специалисти във Варна.
   Искрено ви благодаря!
*
Привет! Ами това са добрите специалисти във Варна - доц. Маркова и д-р Александров. Изборът си остава твой - дали да чакаш за преглед при добър специалист или да направиш компромис със здравето си. За жалост проблемът със забременяването става все по-сериозен и мащабен. При всички добри специалисти положението е такова, че и по-зле. В София се чака дори повече. Щом вече си била на първоначален преглед при доц. Маркова и сте си направили изследванията, които ви е препоръчала, запишете си нов час и продължете при нея. Успех ви желая! Дано проблемът ви да е лесно разрешим!

Благодаря за отговора. А някой може ли да ми каже нещо за д-р Градинаров във Окръжна болница.
Д-р Козовски също е отличен специялист-АГ-Варна.УСПЕХ
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
venci, не ходи при Градинаров. Аз преди 2 години ходих при него с направление и с препоръка от една мед.сестра, която твърдеше, че на времето е бил доста добър специалист. Но...
Минах на преглед при него и му споделих, че цикълът ми е нерегулярен - 32-45-37-54 дни. Нещо такова беше и той ми назначи изследване на 5 репродуктивни хормона. Изследването показа, че имам завишен пролактин (с 250 единици в повече над горната граница). Изписа ми бромокриптин по схема. Пих го точно само 2 месеца, а той твърдеше, че за да се отрази добре на цикъла, трябва да  го пия  така поне 3 месеца. Е не позна. Първият месец от  приема цикълът ми се закова на 30 дни, втория месец също,но след 10 чисти дни пак започна да ми тече този път  ярко червена кръв. Като му казах какво ми се случва, той започна да се чуди, да въхка, да ахка "ама как така". Пусна ми отново изследване само на пролактин и се оказа, че този път пролактина ми направо се е стопил-беше между 0,5 и 1-ца. Изписа ми на бързо схема за бързо спиране на бромокриптина и прием на дуфастон по 2 табл. за поне 20 дни. Беше направо кошмарно. Та той се отказа от по-нататъшно вмешателство в хормоните ми. Аз също. В момента правим опити за бебче все още с нагласата, че сами ще улучим овулацията. След 2 месеца ще стане точно 1 година, но съм по-предпазлива и съм решила, ако трябва да пия хапчета да се консултирам поне с 2-ма доказали се доктори.

Здравей Венци,

Д-р Градинаров не е специалист по стерилитета и няма смисъл да ходиш при него. Д-р Козовски тепърва се учи в тази насока. Едва тази година взе да му се спряга името като д-р, занимаващ се със стерилитет.
Някои от момичетата ходят при д-р Ангелина Симеонова в Олимед и са доволни.
Успех
*
   А някой може ли да ми каже нещо за д-р Градинаров във Окръжна болница.
д-р Градинаров може би е обикновен гинеколог, както ти е написала и данидани. Горещо и от опит ти препоръчвам д-р Александров.  :D
*
Понеже и на мене не ми се чака за Маркова, за всеки преглед по два месеца, искам да попитам за една лекарка,имаща кабинет в Стоматологията.Не й помня името обаче.Тя дали е специалист по стерилитет?
Понеже и на мене не ми се чака за Маркова, за всеки преглед по два месеца, искам да попитам за една лекарка,имаща кабинет в Стоматологията.Не й помня името обаче.Тя дали е специалист по стерилитет?
Вероятно първо трябва да разбереш как се казва и тогава да ти каже някой, който я знае като лекар :)
*
   А някой може ли да ми каже нещо за д-р Градинаров във Окръжна болница.
д-р Градинаров може би е обикновен гинеколог, както ти е написала и данидани. Горещо и от опит ти препоръчвам д-р Александров.  :D

Знаем, знаем! :lol: