0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Относно аборта
« -: Юни 27, 2005, 14:16:33 pm »
Здравейте,на всички!

За първи път съм в този форум и разбирам колко много болка има.Искам парво да пожелая на всички повече радост,здраве и лубов.
Искам да разкажа моята история с надежда да полу4а отговор на въпросите,които останаха в последствие.
На 26 години сам и това ми беше първа бременност.Ако е имало такава наистина.Края на май си направих тест за бременност /домашен/ показваше 1 чертичка ,а втората си личеше съвсем леко,на 2 пак така.Реших да отида и да си взема от тестовете,кадето направо изписва дали си бременна или не.Направиь още 2 и на двата показа,4е сам бременна.Мъжа ми веднага ми направи застраховка/без която тук никой не иска да те погледне и за която се 4ака 2 седмици за да влезе в сила/.По интернет си пресметнах в коя седмица би трябвало да съм-6.И седях и 4аках да изтекат 2 седмици за да отида на лекар,като през това време единственият признак беше,4е ме боляха гърдите,но не съм имала други признаци.След около седмица и половина ми  се появи кафияво,на следващия ден кравоизливи като при доста силна менструация,на 3 ден пак кафяво и това беше.между временно след няколко дена застраховката беше в сила и се обадихме на доктор като ми дадоха час 4ак за края на месеца като им казах ,4е сам имала кръвотечение тя каза само добре.Званахме на други доктори за да искаме по ранна дата,но без успех няма да обеснявам причините за да не ви отегчавам допалнително.Забравих да спомена ,че след течението болките в гърдите изчезнаха,а иначе преди цикъл никога не са ме боляли гърдите.Четох в някъв саит,че ако си имала аборт след две седмици домашния тест трябва да отчете правилно и така напражих поредния тест и този пат ве4е беше отрицателен.Моите въпроси са:дали това е било аборт в деиствителност ,самото те4ение води ли се като цикъл или кога би трябвало пак да ми доиде,дали изобщо може да се разчита на тези тестове дали съм била бременна въобще има ли шанс все още да съм?След като си напражих последния тест се обадих и отминих часа,защото реших ,че вече няма смисъл.Извинявам се за далгото писмо и дано някои стигне до края и има търпението да ми отговори.
Предварително благодаря на всички ,които ми отговорят и пожелавам причтен ден на всички.
*
Относно аборта
« Отговор #1 -: Юни 27, 2005, 14:30:35 pm »
Здравей мила,
моят съвет е да отидеш все пак на лекар.Ако е имало бременност, а според това което пишеш е много вероятно (даже според мен си била бременна), ти си направила спонтанен аборт и трябва задължително да те прегледат и ако се наложи да направят кюртаж - ако нещо е останало вътре.
Имай в предвид, че не е задължително като си бременна да ти става лошо и да повръщаш(с извинения). Аз също бях бременна и ме боляха само гърдите.
Това е от мен засега!
Успех!
*
Относно аборта
« Отговор #2 -: Юни 27, 2005, 14:45:05 pm »
Нищо освен бременност или препарати, които съдържат ЧХГ не може да направи един тест положителен, пък макар и с бледа втора черта. Били ли са ти Прегнил или друг ЧХГ препарат? Ако - не, значи наистина става дума за бременност. Иди на лекар. Той  само може да прецени дали и какво следва да се прави!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Относно аборта
« Отговор #3 -: Юни 27, 2005, 14:47:17 pm »
Аз имах положителен тест и 12 дни закъснение. Бременност не настъпи.
Дойде ми и всиЧко приключи, усложнения нямаше.
Аз имах болезнени гърди през цялото време до М. и пет дни след това.
Базалната температура ми беше висока до петия ден на М.
Тестът след М. беше отрицателен.
Наблюдавай се, но мисля, че проблеми няма да имаш. Може и да не ходиш на лекар /с оглед на това, че е трудно организирането при вас/.
Ако забележиш нещо необичайно от тук натам тогава отивай на лекар.
*

tinka

Относно аборта
« Отговор #4 -: Юни 27, 2005, 18:28:24 pm »
xpucu така както го описваш за мен е спонтанен аборт. Иди на лекар, да те прегледа и каже дали всичко се е изчистило. Ако е така, приемаш течението за цикъл и след 1 месец трябва пак да ти дойде.
Не се отчайвай! Късмет следващия път!

Lali,
няколко пъти вече чета какво споделяш и ми е чудно защо казваш:
"Бременност не настъпи. "  ? След 12 дни закъснение и положителен тест, това не е ли спонтанен аборт? Извинявам се, че те връщам пак в този лош момент от живота ти. :(
...
« Отговор #5 -: Юни 27, 2005, 20:05:17 pm »
Моят съвет е непременно да отидеш на лекар, да му разкажеш за историята, да НЕ отлагаш и той да те прегледа с каквото е необходимо... Не съди за твоя случай по останалите подобни, може и така да е но си длъжна да се провериш. Казъл -рекъл тук във форума не е като да имаш лекарска диагноза. Успех! :)
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Относно аборта
« Отговор #6 -: Юни 27, 2005, 22:12:01 pm »
Тинка, казвам, че бременност не настъпи, защото нямаше нищо, ама нищо...
Дойде ми. Отидох на лекар - нищо нямаше. Отидох на друг - пак нищо.
Винаги съм имала абсолютно точен цикъл.
Моментът не беше лош за мен, защото това беше вторият месец от опитите ми и все още незнаех какво ме очаква :cry:
А пък сега съм благодарна за този положителен тест, защото лекарите казват, че има надежда, щом веднъж съм имала положителен тест.
Относно аборта
« Отговор #7 -: Юни 28, 2005, 10:12:46 am »
Здравейте,отново на всички!
 Искам искрено да ви благодаря за изчерпателните отговори.
 Имам още един въпрос -обещавам да е последен-Повечето ме съветвате да отида на лекар,защото може да е останало нещо и да се наложи да се чисти така да се каже,ако е останало нещо все пак нямаше ли да имам някви странични симптоми от карвенето минаха почти 3 седмици вече,а аз все пак се чуваствам повече от нормално?
 Благодаря и пожелавам приятен и слънчев ден на всички. :D
*
Относно аборта
« Отговор #8 -: Юни 28, 2005, 10:21:51 am »
Здравей хриси,
не се притеснявай да питаш :lol: Дори и да не е останало нищо, според мен трябва да отидеш да те прегледат.Вярвай ми и ти ще се почувстваш по-спокойна.
Re: Относно аборта
« Отговор #9 -: Януари 04, 2008, 16:10:38 pm »
HI :oops: :oops: :oopsNEZNAM
VE4E KVO DA SI MISLQ I PRI MEN SE SLU4I SA6TOTO?NO PRI ZIKALA IMA6E SASIREZI

Пиши на кирилица и с малки букви!
« Последна редакция: Януари 04, 2008, 18:21:31 pm от StefiZ »