0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета ,моля ако някой има мобилния или служебен телефон на проф.боян лозанов-софия ?
*
Re: телефон на проф.боян лозанов-ендокринолог!спешно
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2008, 22:59:22 pm »
Здравей,мила,

Виж какво намерих тук:
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=doctor&Number=1945679943&page=&view=&sb=&vc=1
Дано да съм ти била от полза!

П.С.Знам, че от известно време идва и в Бургас по веднъж месечно и преглежда в Св.София.Мисля,че ако звъннеш там може би биха могли да ти дадат по-актуални координати.
Иначе,аз съм ходила на преглед при сина му - Лъчезар Лозанов в клиниката по ендокринология.Неговия мобилен /в краен случай,ако не успееш да намериш на баща му/ е: 0888676447
*
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2008, 12:08:10 pm »
БЛАГОДАРЯ ТИ vkas!
телефона ми трябваше за позната която иска да се свърже с него лично!
изглежда,че този проф.лозанов е от тези лекари които не желаят да го притесняват по-всяко време!
момичето е негова пациентка от доста време,но...май е бременна в момента/по мое мнение е във втория месец/,а пие много силни лекарства-незнае какво да прави,а имала записан час чак за другия месец в бургас!
все пак ти благодаря за откликването! :)
*
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2008, 19:07:32 pm »
Мила аз съм много доволна от д-р великова тук в Бургас.Преди да забременея разчитах на нея,както и след раждането ми се поразбутаха хормоните и пак тя ми помогна.Ако се интересува твоята приятелка ще и дам координати.