0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте, момичета:)

От скоро влизам в клуба, но съм възхитена от милото отношение на момичетата тук и готовността им за помощ с информация.
И в случая ще помоля за такава.
Значи аз съм от Бургас, на 31г. С един яйчник съм и една тръба, вследствие травматологична киста и последвала операция на 16год.
Преди 4год ми откриха и 2 миомни възела, които към момента са с размери 2 на 2 см, разположени в стената на матката. Знам че имам и сраствания от предишната операция, които пречат. Незнам и какво е състоянието на тръбата и яйчника....
Следя си и овулацията - нередовна - повече месеци няма, отколкото има:(
В Бургас и вече ми казаха, че няма лекар, който да ми помогне.Моля за съвет момичета, много съм объркана и незная на къде да се насоча. Тук в Бургас ли да направя хормонални изследвания и после да се насочвам към София или Варна?или както ме съветват направо да се ориентирам към София и Варна и там в център да правя пълни изследвания?
Моля за информация за такива центрове или лекар, към който да се ориентирам.
Работят ли със здравната каса?
Ако искате може да ми пишате и на E-mail: misti_bisti@yahoo.com

Благодаря Ви предварително:).
Моля за съвет за лекар или център за стерилитет
« Отговор #1 -: Декември 27, 2005, 11:13:05 am »
Здравей, така като чета, мисля че ще е добре да направиш консултация хем със специалист по стерилитет - за проследяване на овулация, насрочване на изследвания, хем с хирург - за да обсъдите миомите и възможните сраствания. Тези разговори, разбира се, са свързани, но не винаги може да се намери един специалист хем за репродуктивни проблеми, хем за операции. Започни наистина с репродуктивния специалист, и тогава ако се наложи, потърси и хирург. В някои от клиниките по стерилитет извършват и операции. За София, разгледай примерно следните сайтове:
www.ivf-bg.com
www.ivf.bg
www.invitro-bg.com

Успех :D
Благодаря ти, Бени!







*
Моля за съвет за лекар или център за стерилитет
« Отговор #2 -: Декември 28, 2005, 13:50:39 pm »
Благодаря ти FreshBreeze.Чета все още информация от постингите за лекарите и клиниките тук и в www.dir.bg.За момента съм се насочила към д-р Владимиров от Център по репродуктивна медицина и оплождане инвитро София.Дали е добър избор?Виждам, че центъра работи със договор със Здравната каса, а д-р Владимиров работи ли със Здравната каса?Притеснява ме и това, че съм от Бургас и ще се налага да пътувам до София, дали доктора има прием в почивните дни?
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Моля за съвет за лекар или център за стерилитет
« Отговор #3 -: Декември 28, 2005, 20:38:11 pm »
Работи без почивни дни. Когато имаш нужда.