Момичета, ноември разбрах , че съм бременна. Бях болна и направих тестове , за да знам мога ли да пия антибиотици... оказа се , че немога
Вече съм в началото на третия месец, пак боледувах и докато не премина в четвъртия немога да се радвам, защото първото бебе го загубих след две гнойни ангини в първите месеци...
Ако успея да прехвърля и януари без усложнения имам шансове да стана майка, но винаги има едно ако...
Много ме е страх, но се опитвам да мисля позитивно, защото през изминалата година преминах през доста изпитания- лекарства , контрастна снимка, оперативна хистероскопия ...все пак заслужавам да стана майка и много се надявам, както за себеси , така и за всички вас с които съм в лошо и хубаво през последната година.
Пожелавам ви да гушкате скоро здраво бебенце и да сте най- щастливите майки на света, защото вие знаете колко ценно е това малко чудо ... много жени не подозират това , защото за тях е нещо от което трябва а се пазят и което им усложнява живота , а ние го искаме от цялата си душа... и за това заслужаваме да го имаме. Успех мили момичета, успех на всички нас!