0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Решетка за фурната на печката
« -: Декември 03, 2007, 19:03:45 pm »
Знаете ли от къде се купува такова нещо?
Re: Решетка за фурната на печката
« Отговор #1 -: Декември 03, 2007, 19:08:08 pm »
Извинявай, за какво служи това. Вътре във Фурната ли седи или къде?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Декември 03, 2007, 19:30:47 pm »
Зайче, провери в магазините за домашни потреби, дори и в тези за по един лев, или питай в магазин за домакински електроуреди. Жалко че живея далече, имам няколко излишни, щях да ти дам 2-3 с удоволствие.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #3 -: Декември 03, 2007, 19:56:37 pm »
Благодаря, Оси. Аз си мислех да звънна на вносителя на Индезит (такава ми е печката). Но ще погледна и в магазини за електроуреди, добра идея  :D

atanasovaira, това се слага във фурната и върху него си печеш ястието в тавичка (ен може да стои върху дъното на фурната, нали).
« Отговор #4 -: Декември 11, 2007, 09:10:23 am »
Зайче , провери в сервизите или в магазини за уреди втора употреба.
« Отговор #5 -: Декември 12, 2007, 06:28:40 am »
Мерси, Ефирче, ще погледна.

Писах си мейли с един сервиз, но в момента, в който зададох конкретни въпроси, те престанаха да ми отговарят :(
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #6 -: Декември 12, 2007, 07:51:14 am »
провери в сервизите,мисля ,че трябва да го имат като сервизна част
*
« Отговор #7 -: Декември 12, 2007, 07:54:15 am »
Зайко, ако искаш да ти дам координати на гаранционния сервиз на Индезит. Мисля, че там може да намериш решетка.

« Отговор #8 -: Декември 14, 2007, 04:22:40 am »
Реших, че е нещо друго,Не си ли го купуваш с печката.

Не те съветвам да си взимаш нещо от неизвестен източник и призводител. То производителят ще е ясен де - Китай. Все пак ще го нагряваш и ще приготвяш храна с него, ако е от кафти метал или с кофти поритие може да отделя отровни вещества.
« Отговор #9 -: Декември 14, 2007, 06:47:35 am »
Реших, че е нещо друго,Не си ли го купуваш с печката.

Не те съветвам да си взимаш нещо от неизвестен източник и призводител. То производителят ще е ясен де - Китай. Все пак ще го нагряваш и ще приготвяш храна с него, ако е от кафти метал или с кофти поритие може да отделя отровни вещества.

С печката върви, да, но на моята решетка се случи, хм, нещастие. За производителя си права.

Дани ми даде телефоните на Индезит, но там явно операторите са малко и не мога да се свържа.
*
« Отговор #10 -: Декември 14, 2007, 07:58:11 am »
Зайко, за жалост, за да се свържеш с тях трябва да се въоръжиш с търпение. Като знам сервиза в Стара Загора каква стока е, предполагам, че и софийският е същата хубост. Дано се уредят нещата.