0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Специалист по стерилитет в Плевен
« -: Ноември 13, 2005, 21:10:44 pm »
Здравейте на всички посещаващи този сайт!!!
       Интересува ме кой специалист по стерилитет ще ми препоръчате
       в Плевен.Чувала съм за много имена в този град, но незнам към
       кой да се насоча.Аз посещавам доктор който не е специалист по
       стерилитет, а трябва да посетя такъв.
       Ако някой е посещавал такъв доктор и е доволен от него да ми
       го препоръча, че вече незнам към кой да поема.

Благодаря предварително!!!
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Специалист по стерилитет в Плевен
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2005, 21:31:22 pm »
Немога да ти препоръчам към кого да се обърнеш в Плевен. Само мога да споделя своя опит с лекар там и това е Д-р В. Пенков. Определено никога повече няма да стъпя при него. Учил е човека ама бърза да забогатее на гърба на хорското нещастие. Преди време говорих с някои от момичетата тук и поисках разрешение да пусна тема специално за този господин все още не съм се отказала но все не ми остава време. Надявам се в скоро време да го направя за да бъда по-ясна.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*
« Отговор #2 -: Ноември 13, 2005, 21:44:01 pm »
Интересно ще ми е да чуя мнения за този доктор, направи го по-скоро.Поне момичетата да знаят!
*

Anonymous

Re: Специалист по стерилитет в гр. Плевен
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2005, 16:43:34 pm »
Здравей, Галка!
Непременно потърси д-р Стойков от клиника "Св. Марина" в Плевен.
В Плевен съществува и център за репродуктивно здраве, където можеш да получиш разнопосочна компетентна консултация от специалисти с определено научен подход към проблема /а не комерсиален/. Ръководител е д-р Конова. В този сайт можеш да намериш инфо за центъра. Успех!
*
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2005, 17:28:36 pm »
Айде и аз да кажа. Клиника "Света Марина " е удачен избор, ако започваш отначало и не се знае какъв е проблема. Там има доста специалисти и изследванията на мъжа ти ще вървят паралелно с твоите.
А иначе подкрепям Starlet в мнението й за Пенков.
Когото и да избереш желая ти скорошна щастлива развръзка!
*
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2005, 19:07:03 pm »
Подкрепям мненията за Пенков.
По повод клиника "Света Марина" - тя е нова и разполагат с добра апаратура. Все повече се чуват добри отзиви за д-р Стойков, а и отношението му към пациентите е много добро.
Поздрави и успех
*
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2005, 21:34:30 pm »
Благодаря ви момичета за съвета, относно към кой доктор да се насоча.За клиниката Св.Марина знам-мен там ми правиха лапароскопията-много съм доволна, но при друг доктор.
А защо така негативно сте настроени към д-р Пенков, аз съм чувала и хубави приказки за него.Ще ми е интересно да споделите, поне да знам за какво става на въпрос, защото знам много момичета ходят при него.
*
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2005, 22:04:38 pm »
За мен Пенков е комерсиален тип, чиято цел  не да помогне на пациентите си, а да ги оскубе колкото може повече. Не ми пука за парите, които му наринахме щедро под формата на многократно повторени изследвания, които струваха тройно в сравнение с една обикновена лаборатория, защото според него не се правили в Плевен, а трябва да се пращат в София. Пука ми за това, че ни изгуби половин година, за да лекува мен, при условие, че имахме спермограма с намалена бройка, подвижност и голям брой левкоцити. Логично беше да ни насочи към уролог, но не го направи. Викаше ме на преглед 3-4 пъти месечно и аз не знам защо, а ние уплашени от ситуацията стриктно изпълнявахме.
Както и да е-минало, но жалко за момичетата, които имат проблем и са бъдещите му жертви. Аз си обяснявам популярността му с това, че е един от заместниците на Пандурски, чието име е известно не само в Плевен. За съжаление не успяхме да продължим лечението при него. Само веднъж(първия път) ме прегледа и следващия път, когато отидохме беше вече болен и така попаднахме на Пенков.
Доста лекари сме обиколили през тези години, но никой от тях не се е отнесъл толкова брутално към нас. Ето защо смятам, че не е подходящ избор за лечение на стерилитет. Според мен лекарите занимаващи се с това трябва да бъдат съпричастни към болката на пациентите си и да влагат сърце и душа в професията си.
*
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2005, 23:19:45 pm »
Цитат на: Galia
Аз си обяснявам популярността му с това, че е един от заместниците на Пандурски, чието име е известно не само в Плевен.

Това е точно така, но той въобще не може да се сравнява с Пандурски. Ако беше и наполовината от това което беше Пандурски на времето щеше да е добре :wink:
*

Starlet

• 1937
« Отговор #9 -: Ноември 16, 2005, 11:29:51 am »
За мен Пенков е комерсиален тип, чиято цел  не да помогне на пациентите си, а да ги оскубе колкото може повече.
Доста лекари сме обиколили през тези години, но никой от тях не се е отнесъл толкова брутално към нас. Ето защо смятам, че не е подходящ избор за лечение на стерилитет. Според мен лекарите занимаващи се с това трябва да бъдат съпричастни към болката на пациентите си и да влагат сърце и душа в професията си.

Еми аз нямам какво повече да добавя към мнението на момичетата. При мен случая беше абсолютно същия. Само че го посетих само два пъти като вторият беше свързан със скандал от който наглостта на лекаря стигна до такива граници че вместо да си признае че ми е взел пари за изследвания които не е направил въобще той се изкара набутан финансово дори, като заяви че той ги е платил от джоба си. Така че мога само да обобщя че дори и на изледвания направени при него не може да се разчита.
*
« Отговор #10 -: Ноември 16, 2005, 11:53:27 am »
Искам само да добавя, че въпросният лекар главно се занимава със водене на консултации и израждане. Просто се учудвам как са ви го препоръчали като специалист занимаващ се със стерилитет. Едно време Пандурски беше много добър в тази насока, но след операцията вече не е това което беше. Има други много по добри лекари в Плевен
*

Starlet

• 1937
« Отговор #11 -: Ноември 23, 2005, 14:19:37 pm »
Цитат на: missy
Искам само да добавя, че въпросният лекар главно се занимава със водене на консултации и израждане. Просто се учудвам как са ви го препоръчали като специалист занимаващ се със стерилитет. Едно време Пандурски беше много добър в тази насока, но след операцията вече не е това което беше. Има други много по добри лекари в Плевен

Ами той сам се препоръчва. Като отидеш преди при Пандурски и ако него го няма то там ще е Пенков и се препоръчва сам господина. Че може да се справи, че ще ти помогне и т.н. да не изброявам и останалите му простотии които аз поне чух
*
« Отговор #12 -: Ноември 23, 2005, 19:06:16 pm »
Бе той може и да поназнайва нещо, но не го прилага на практика. Сигурно си мисли що да не ги размотавам малко, те и без това за никъде не бързат.
Освен това докато ме преглеждаше, мъжа ми беше при мен, ни разказваше мръсни вицове и се заканваше, че ще ме направи да забременявам от вятъра и поясни, че разбира се вятъра ще бъде мъжа ми. Сега ми е смешно, но тогава не беше.
Друго неприятно впечатление ми правеше това, че се приближаваше толкова близо до нас, че усещахме дъха му и с леко съзаклятнически тон ни обясняваше какво предстои този път. Представям си какви шарани сме му изглеждали.
*

Starlet

• 1937
« Отговор #13 -: Ноември 24, 2005, 18:13:19 pm »
Бе той може и да поназнайва нещо, но не го прилага на практика. Сигурно си мисли що да не ги размотавам малко, те и без това за никъде не бързат.
Освен това докато ме преглеждаше, мъжа ми беше при мен, ни разказваше мръсни вицове и се заканваше, че ще ме направи да забременявам от вятъра и поясни, че разбира се вятъра ще бъде мъжа ми. Сега ми е смешно, но тогава не беше.
Друго неприятно впечатление ми правеше това, че се приближаваше толкова близо до нас, че усещахме дъха му и с леко съзаклятнически тон ни обясняваше какво предстои този път. Представям си какви шарани сме му изглеждали.

Ох при нас беше абсолютно същото поведение. Направо се погнусих от това скъсяване на дистанцията при разговор. Абе на тоя трябва да му отнемат практиката заради гавра (може на някого да му се стори силно изказване но аз така мисля) с пациентите.
*
« Отговор #14 -: Ноември 24, 2005, 18:56:15 pm »
Момичета вие направо ме пребихте с разказите си за този доктор.до колкото знам е в клиниката на Пандурски, как още го държи като е некадърник.Не мога да проумея че така се държи с пациентите си.
*
« Отговор #15 -: Ноември 28, 2005, 21:37:52 pm »
Мила Галка, тази клиника не е собственост на Пандурски