0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лекар за женска консултация в Пловдив
« -: Февруари 19, 2009, 12:32:37 pm »
Предварително се извинявам, че има много такива теми, но повечето са отдавна,затова реших да пусна нова. Пък модераторите ако искат да  я изтрият.Наистина има много изписано в нета, но аз все още не мога да направя своя избор. Не съм от Пловдив, студентка съм, но както се очертава тув Пловдив ще изкарам бременността и евентуално раждането. Затова моля за вашето мнение, адреси и телефони на добри лекари в тази област.
Re: Лекар за женска консултация в Пловдив
« Отговор #1 -: Февруари 19, 2009, 13:52:04 pm »
Виж, миличка, да търсиш такава информация във форума,просто няма смисъл, защото тук ще се изкажат много и противоречиви мнения. Някои момичета ще са доволни от някои доктор, други няма да са доволни оттях... Но дано пък ти помогнем да направиш своя избор. Аз лично съм ходила при д-р Бабаков, не мога да кажа че не съм доволна от него, но го смених поради разни си там моипричини. Моята бременност я води д-р Михнев. При него и родих. Страшно съм доволна от всичко и ще му бъда благодарна цял живот. Дано и други момичета се включат.

Re: Лекар за женска консултация в Пловдив
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2009, 17:38:06 pm »
И аз съм за д-р Михнев, Антон Михнев, нали? - много добър лекар. Разбира си много от работата.
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: Лекар за женска консултация в Пловдив
« Отговор #3 -: Февруари 24, 2009, 18:29:16 pm »
Ако не ми беше противопоказна всякакво пътуване, бих ходила при д-р Даскалов. Особено ако има очаквания за проблеми по време на бременността.


*
Re: Лекар за женска консултация в Пловдив
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2009, 14:23:40 pm »
Duzka какво имаш в предвид под ЖК-частната или тази по здравната каса? Аз посещавам д-р Тотев, който е в поликлиниката на Тракия и макар че ми е доста далече не съжалявам, защото ми следи много внимателно бременността и всеки месец ми пуска необходимите изследвания без дори да споменавам. Той работи и с д-р Даскалов и ако има нещо те изпраща при него, но това е по-желание. Много е важно да решиш да посещаваш д-р, който да не ти създава грижи, а напротив-да ти помага. Що се отнася до частните приеми, то моя съвет е да се насочиш към лекаря, при когото смяташ да раждаш. Ако пък имаш намерение да раждаш без уговорка с конкретен доктор, то не ти е необходимо да ходиш и на частни приеми ежемесечно, а само за важните прегледи. Иначе има много изписано за клиниките и болниците в Пловдив. Но все пак имай впредвид,че всяко мнение е малко или много пристрастно и изборът е твой!
Re: Лекар за женска консултация в Пловдив
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2009, 12:34:59 pm »
Ами да ти кажа аз още се колебая. Още не съм ходила при никого. Май клоня към частните клиники или поне там мисля да раждам. Много добри отзиви чувам за там. Макар, че то всичко е божа работа, но поне раждането ще е в частна клиника, защото ще е секцио по мед. причини. Пък и доста информация изчетох за разликата между частната и държавна болница относно секциото.
Намерих координатите на д-р Даскалов, но desislava_chakarov, ще ми дадеш ли координатите на д-р Михнев?