0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

С мъжа ми от една година пробваме за бебе, но не става. Да уточня че преди това бях бременна , но за жалост бременността завърши преждевременно. Почнах да правя иследвания и веднага ми откриха хламидия чрез намазка. Сега ще пием антибиотик - доксициклин 15 дни. Надявам се че ще помогне. Интересуваме дали има забременяли жени след успешно  излекуване от хламидия?:ask:
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Има ли забременели след излекуване от хламидия?
« Отговор #1 -: Февруари 16, 2008, 23:13:34 pm »
Има. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #2 -: Февруари 19, 2008, 21:38:18 pm »
Аз пък съм от незабременелите.Преди една година се лекувахме с мъжа ми-два курса на лечение проведохме,отне ни около 6 месеца.И още не съм забременяла. :(
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2008, 14:56:52 pm »
Има. Не се отчайвай. Аз случайно изследвах хламидии и се оказа, че стойностите са малко над горна граница т. е. положителни. Бях в Поморие на калолечение и там лекаря ни изсписа 20 дневен курс с Доксициклин. Някои отричат този антибиотик, но по нашите резултати после бяха в норма. Трябва обаче да мине месец от лечението за изследванията.
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2008, 16:31:31 pm »
След Хламидия е възможно да се получат сраствания, особенно ако инфекцията се е развивала от дълго време. За да сте сигурна, че всичко е наред можете да си направите цветна снимка след приключване на лечението и изчезването на хламидията. Иначе да забременели момичета след хламидия има и Ви пожелавам дасте една от тях. Успех!
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2008, 20:28:28 pm »
Аз изследването за хламидия си го пуснах точно преди цветна снимка, и евентуално след като се излекуваме ще правя ЦС. Надявам се да нямам сраствания.
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
« Отговор #6 -: Февруари 24, 2008, 16:41:44 pm »
Преди цветна снимка е хубаво да се изследва влагалищна чистота, защото ако има някаква инфекция тя ще се разпространи и до тръбите. За съжаление рядко се процедира така.
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
аз даже имам позната ,която забремена докато лекуваше хламидията.Не знам дали е успя да я излекува,защото не си е правила изследвания даже и след като роди  8O
07.10.2009
Аз съм забременявала 2 пъти след лечение на хламидия, като първия път беше 3 месеца след лечението - аз пих сумамед, а мъжа ми вече не помня какво, ама и той пи антибиотик
Aз също съм лекувала хламидия  и  сега съм бременна
*
Има. Лекуваш се, правиш ново излседване, ако всичко е ок - правиш си една цветна снимка и според резултатите действаш ! Аз поне така направих...