Снуки мила желая ти всичко да е наред и скоро да се похвалиш.
Междудругото чувала съм, че акнето може да се появи в следствие на нервно напрежение. Възможно ли е при теб това да е причината?
Би било възможно, горе-долу тогава ми беше напрегнато много в работата, мама й оперираха сърцето, малко по-рано се преместих да живеем заедно с приятеля ми, бебето не става, смених работата, би могло това да доведе до по - голям стрес...
Иначе, благодаря за пожеланието!!
Снуки, при мен се получи нещо подобно преди две години-сменихме града, работа, нов офис, нов град, всичко от начало и въпреки, че се чуствах сравнително добре и спокойн ми се появиха проблеми с цикъла. Тогава ходих при една лекарка, която още видяла не видяла за какво става дума ме метна на крушите с ПКЯ, така ме шашна, че после шест месеца не посмях да мисля за каквото и да било свързано с бебета. След това обаче отидох при друг док., който поговори с мен, направихме малко хормонални изследвания - оказа се само занижен прогестерон, което се регулира с едномесечен прием на дуфастон.
Както виждаш от лентичката имам хубави преживявания. Аз лично отдавам много на стреса, като гледам и ти си преживяла доста неща, може би е хубаво да намериш правилния док., да се поуспокоиш и да правиш каквото трябва, пък да става каквото ще. Пожелавам ти успех и след не дълго чакане един