0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fghf

Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
« -: Ноември 18, 2005, 15:03:11 pm »
цените за преглед са 45лв кажете ми дали си струва добър ли е
Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
« Отговор #1 -: Ноември 20, 2005, 10:12:49 am »
Описала съм подробно моята история в dir.bg в бъд. и наст.майки. За мен е добър , защото ми е помогнал да имам дете.Ще се сблъскаш с много лоши мнения, но го правят от завист. Моляте прочети постинга в dir.bg МОЯТА ИСТОРИЯ- ИЗБОРЪТ :roll:  
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
« Отговор #2 -: Ноември 20, 2005, 12:01:59 pm »
интересно, по цената ли очакваш да ти го оценим дали е добър?
сигурно ще да е много добър, щом взема повече от хонорара на професор...  :lol:
името на този доктор не ми говори нищо, не съм чувала или чела нищо за него, но само за сведения ще ти кажа, че нормалната цена на гинекологичен преглед с вагинален ултразвук в софийските кабинети и клиники е 20-25 лева.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2005, 12:06:58 pm »
То не е луд, този който яде баницата  :)
Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
« Отговор #4 -: Ноември 20, 2005, 14:11:38 pm »
Говорим за преглед на 3D, доколкото ми е известно в Св. Лазар такъв преглед струва 80лв. :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Д-Р МАРИО ДАВИДКОВ
« Отговор #5 -: Ноември 20, 2005, 16:28:50 pm »
Цитат на: pepsin
Говорим за преглед на 3D, доколкото ми е известно в Св. Лазар такъв преглед струва 80лв. :lol:

изобщо не говорим за такъв преглед! :) момичето е написало просто "цените за преглед са... " и не е споменавало за никакви 3D-та, а и те не са необходими за обичаен гинекологичен преглед или лечение на проблемно забременяване...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!