Еййр изядохте ме.
То не бях скрит рекламодател, то не бях провокатор, то какво ли не бях.
Обаче целта ми е постигната - стана дискусия за стволовите клетки от пъпна връв, разбрах какво е мнението на повечето от Вас и това ми е достатъчно
Не очаквах че опитни в интернет делата момичета са толкова кибритлии, или иначе казано лесно манипулиреуми.
Колкото до стволовите клетки от пъпна връв - в това има огромно бъдеще. не случайно цивилизованите държави правят публични банки за стволови клетки.
Стволови клетки могат да се добият и при липосукция /парадокс но е факт/, при костно-мозъчна биопсия и т.н.
Обаче, този дар от природата, намиращ се в кръвта от пъпната връв, който иначе се изхвърля и грехота да не бъде използван.
За егоистите и индивидуалистите се предлагат банка за автотрасплантация - каквито има в Шейново и Свети Лазар. Не познавам д-р Стаменов и не знам на каква законова база той съхранява клетки, ако въобще го прави.
За онези, които са алтруисти - има публични банки, където даряваш стволовите клетки на детето си за благото на другите!
Благодаря за всички епитети и коментари, които получих днес от вас, мои комеги по съдба.
Аз взех своето решение- ще дам стволови клетки в шейново!