0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ваксина против рака на маточната шийка
« -: Ноември 10, 2007, 21:39:35 pm »
 Здравейте момичета, знам че темета не е пряко свързана със стерилитета при жената и се надявам много да не ме упреквате (като едно зайче във форума :wink:), но все пак мисля че се отнася до заболяване на половите органи оказващо влияние и върху репродуктивната функция.
  Реших точно това да е и първата ми тема във форума  поради силно наболелия напоследък проблем с нарастване броя на заболелите от рак на маточната шийка, може би и защото пряко съм се сблъсквала с това. Свекърва ми почина преди близо две години от коварната болест.
 Сега гледам  тази реклама за  ваксина против рака на маточната шийка и се замислям по въпроса.
Мутивирана от съпруга ми реших да порапитам дали някой вече си е правил ,имали някаква информация за нея или поне да изрази мнение по въпроса
 Предварително благодаряи моля да ме извините ако има нещо!
« Последна редакция: Ноември 10, 2007, 21:41:18 pm от marche_kz »

*
Re: Ваксина против рака на маточната шийка
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2007, 21:42:14 pm »
Има пусната подобна тема- разгледай я.
Ваксината се прави само при млади момичета.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Ноември 11, 2007, 11:07:35 am »
Всеки път се дразня - няма ваксина против рак, има ваксина против вирус. Марче, не си виновна ти, просто журналистите не знаят как да се изразяват. Иначе ваксината е хубава.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #4 -: Ноември 12, 2007, 00:29:37 am »
Всеки път се дразня - няма ваксина против рак, има ваксина против вирус. Марче, не си виновна ти, просто журналистите не знаят как да се изразяват. Иначе ваксината е хубава.
ШЕ се повторя от другата тема:
Имам доста инфо по въпроса, и то от преди рекламите ТА...ваксината е разработена срещу топове 16.18.6.11 , а типовете са над 100 , та да приемем , че съм ваксинирана , то не е гаранция , че няма да лепна друг тип...това си е лотария 4 от 100.В Гърция има 2 смъртни случая , а тук при нас ваксинираните пробно жени (500) са на трета игла , което ще рече , че ваксината се слага на три пъти и те сега са на третия,,какви са ефектите ше се разбере след години,..!И не е за жени от 19 -26 ,а от 9-13 god . и то според развитието.Тази ваксина се води един вид профилактика!Разработвана е и лечебна ваксина , но тя не е успешна и няма много инфо за нея!