От магазина са длъжни да ти дадат инструкиция за употреба на български!
Нищо, че печката е вече в къщи, можеш да отидеш и да си искаш инструкция. Няма как да ти откажат, защото комисията за защита на потребителите основно за това гони търговците.
Иначе на въпроса ти: ползвам вентилатор при печене за кексове, пити и др.тестени неща, в началото и средата на печенето /като бухне и малко след това/. Към края го спирам за да не стават сухи. Включвам го също на манджи, при които трябва да се изпарява повечко вода, примерно мусака. Но за ориз не ми става хубав с вентилатор, защото водата се изпарява бързо и оризът остава твърд.
Моята е също индезит и е вече на 4 години. Ако си намериш и шпатулка за керамичния плот - готвенето и чистенето, след това, ще са песен