0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос към тези, на които е минала лапароскопията...
« Отговор #20 -: Декември 13, 2005, 17:47:23 pm »
Аз съм 4 ден след лапарото и още ми е подуто коремчето. Що се отнася до менструацията, на мен ми правиха лапарото на 9-ти ден от цикъла, а сега след него имам кръвотечение все едно пак съм в менструация. Незнам дали е от самата интервенция или пак съм в цикъл :oops:
« Отговор #21 -: Декември 13, 2005, 17:53:50 pm »
Океанче, не се притеснявай. Аз прокървих на втория ден след операцията и то доста силно. Така продължи 2 дена, а на третия имах вече леко кафяво зацапване.
Скорошно възстановяване ти пожелавам  :)
*
« Отговор #22 -: Декември 13, 2005, 18:13:34 pm »
Shushito, мерси за пожеланието. Ти как си, въстановяваш ли се вече? Иначе моето кървене си е ярко червено.
На тебе също ти желая скорошни резултати от лапарото  preggo
« Отговор #23 -: Декември 13, 2005, 18:33:17 pm »
Вчера ми махнаха конците и днес съм вече свежарка  :cheerleader:
Иначе и мйто кървене беше ярко червено и го нямаше в легнало положение. Ще мине, ще видиш  :D
Много ти благодаря за хубавото пожелание...да ти се връща.
« Отговор #24 -: Декември 14, 2005, 09:52:03 am »
Здравей Шуши, а и на всички останали привет,
съжалявам за забавянето с отговора, но нямах възможност да вляза последните дни.
Аз да се отчета-дойде ми, при това доста стабилно. Явно закъснението е нормално, заради стреса, който изживява целия организъм... Но сега смятам да се радвам на празниците и каквото ще става да става.
Вярвам, че на Коледа стават чудеса, така че от все сърце желая на всички Вас, чудото :bfp1:  да започне около Коледа и да продължи през цялата следваща година :wink:
Шуши, що се отнася до правенето на бебе и страха от болката искам да ти кажа, че и мен малко ме беше страх, защото прди ми се е случвало в определен момент да ме заболи, но докторът ми каза, че съм имала малко срастване, което са отстранили, и сега не би трябвало да усещам болка. И наистина е така, затова те съветвам, не подхождай със страх и очакване на болка, а се наслаждавайте един на друг  :) А ако нямаш нищо против да напишеш тук, доволна ли си от резултатите?
Прегръдка и от мен!
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
*
« Отговор #25 -: Декември 14, 2005, 10:35:02 am »
Helios, не може да се разчита особено на цикъла, в който е била лапароскопията, но пък затова следващите месеци има голям шанс за успех. Мисли позитивно и се наслаждавай на идващите празници и съм сигурна че скоро ще се получи. Успех!  :D
« Отговор #26 -: Декември 14, 2005, 19:57:53 pm »
Привет, Хелиосче  :D радвам се да те "видя".
Мина и замина моето лапарото. Резултатите не са върха на сладоледа, но според доктора няма място за притеснение. Надупчиха ми яйчниците, едната тръба ми е проходима и е много добра, но другата явно по рождение е мъничко по-дълга и тънка и през нея не е минала течността  :(  Но тъй като не са открили видима причина за това, са решили да не ме мъчат...то и е нямало какво да направят защото течността просто не е тръгвала от самото начало и е нямало вариант за действие като при запушена тръба. Доктора каза, че мога да забременея и с една тръба пък да видим.
Мисля да не ми минават лоши мисли през главата и да се радвам на тази успешна първа стъпка и на идващите празници  :occasion10:
Наистина жалко, че не се е получило при теб ама ти не се отчайвай. Все пак и на организма му трябва време да се пренастрои. На мен доктора ми каза даже, че първия месец, след като ми е дошъл първи цикъл след лапарото, резултати от фуликолометрии и БТ не са много надеждни точно поради тази причина. Ама ние не се отказваме лесно, нали  :wink: Забавлявай се максимално по празниците, успокой топката и Нова година, нов късмет  :D  :D
Слънчева прегръдка от мен.
« Отговор #27 -: Декември 15, 2005, 10:14:50 am »
Здравейте,
Фауна, благодаря ти за хубавите думи. Сега се чувствам доста спокойна и съм обхваната от трескаво мислене за подготвяне на Коледни партита, подаръци и все такива хубави, хубави неща, зареждащи само с положителна енергия. От все сърце ти желая много хубави Коледни и Новогодишни дни.
Шуши, няма значение, че за теб резултатите ти не звучат блестящо, важното е, че докторът е преценил положението като съвсем нормално и напълно надеждно. Ще чакам хубавите резултати, а съм сигурна, че те няма да закъснеят. Най-важното е сега да не му мислим много и да се оставим да ни завладее магията на предстоящите празници, а каквото ни е писано, то ще се случи, когато му дойде времето.
Прегръщам те и ти пожелавам заредени с много положителна емоция дни! :balk_115:
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
*
« Отговор #28 -: Декември 15, 2005, 21:26:43 pm »
Здравей Хелиос...На мене ми дойде с 3 дена закъснение.
Ходи ли на контролен преглед....
А за Коледа ти пожелавам....Подаръка за който мечтаеш..Доскоро
« Отговор #29 -: Декември 16, 2005, 10:12:47 am »
Нери, на мен не ми насрочиха контролен преглед. Предполагам, че е относително и субективно.
*
« Отговор #30 -: Декември 18, 2005, 12:40:58 pm »
Shusito..изпратих ти лично съобщение,но незнам дали си го получила.
На мен и на всички останали момичета,Доктора като ни махаше конците,ни каза след 1 месец на контролен преглед,Все пак не боли,нищо не ти пречи да отскочиш да те прегледа,независимо от това дали е казал или не...Успех :)
« Отговор #31 -: Декември 19, 2005, 19:27:46 pm »
Личното съобщение не съм го получила, Нери  :( . А иначе съм абсолютно съгласна с теб...така или иначе ще ходза фуликорометрия таман и ще ме прегледат  :)