0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Д-р Нончев, ендокринолог?
« -: Септември 21, 2005, 13:52:30 pm »
Здравейте момичета,
днес ми препоръчаха д-р Нончев - ендокринолог от Пловдив, мисля даже, че е професор, но не съм сигурна. Моля някой ако има информация за него да ми пише!
Благодаря ви предварително :balk_81:
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #1 -: Септември 21, 2005, 15:04:10 pm »
Мари, аз ходя при доц. Нончев, но от ВМА София. Виж ти какво съвпадение :wink:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2005, 12:06:13 pm »
Аз съм ходила при ниго,много е добър.Мисля,че не е професор.
Не се притеснявай,довери му се!Ако имаш въпроси пиши ми съобщение!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

Anonymous

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2005, 15:54:15 pm »
Лита, моля те кажи кой д-р Нончев имаш предвид - д-р Иван Нончев, медицински център Филипополис  в Пловдив или някой друг? На мен също ми се налага да ходя на ендокринолог, но не зная при кого. Имаш ли представа дали работи със ЗК? Ако си доволна от него, можеш ли да пишеш в коя поликлиника приема. Благодаря ти предварително.
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2005, 22:05:24 pm »
Мерси Лита, ще изчакам да видя сега след лапарото какво ще стане и ако е НИЩО, ще го потърся и ще ти пиша.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2005, 01:11:02 am »
"Лита, моля те кажи кой д-р Нончев имаш предвид - д-р Иван Нончев, медицински център Филипополис в Пловдив или някой друг? "

Да за същия става дума,работи във Мед.център "Филипополис",преди кабинетът му се намираше  на 1 етаж,в ляво.Сега центъра се премести на самия бул.В.Априлов.По настоящем не зная дали той работи в новата  или е все още в старата сграда.Това много лесно може да се провери.Аз му бях пациент преди 2-3 години,останах много доволна.Ако е необходимо мога да се разровя да намеря телефон!
Ако те интересува нещо повече,пиши! :rainbow:

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2005, 01:16:03 am »
Не съм сигурна дали работи със здравна каса д-р Нончев. :oops:

*

Karina

« Отговор #7 -: Октомври 18, 2005, 16:00:02 pm »
здравей Лита. аз съм гостът отпреди. Благодаря ти за отговора. Всъщност успях да намеря телефон за записване при доктор Нончев. Да, все още е на Филип Македонски 37, но не работи със здравната каса. Исках поне хормоналните изследвания да ги мина през касата, така, че ще видим кога точно ще отида. Ако отида преди Мери, ще споделя впечатления тук.
Проблемът е, че в семейството баща ми и сестра ми се лекуваха преди време от хиперфункция на щитовидната жлеза, така, че съм наследствено обременена, освен това съм с много нередовна менструация (30-60 дни), която след изследване на хормони (ЛХ и ФСХ - бяха в норма) и прием на Диане за 9 м, не се подобри, което ме навежда на мисълта, че ще е добре да изследвам хормоните на щитовидната жлеза. може това да и помогне да разбера защо бебето не става вече почти година...
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2005, 16:18:28 pm »
Желая ти успех Карина!
Не се притеснявай,според мен доктора е добър специалист.
Вярвам,че няма да имаш проблеми и скоро ще ни зарадваш с  preggo !
Бог да те благослови!

« Отговор #9 -: Октомври 19, 2005, 11:48:56 am »
Аз да питам нещо,как да убедя ендокринолога да ми пусне хормони?Ами вече ходих при 3ма и никой не иска :x .НИЩО,ще си ги платя,но не ми е ясно,защо не ми пускат хормони 8O