В интерес на истината, моето впечатление не е добро и сега ще ти кажа защо. Когато в 12 седмица разбрах, че е спряла сърдечната дейност на бебето, отидох по препоръка на лекаря ми в МД в лабораториите на подземния етаж за да попитам дали мога да занеса за изследване ембриона след аборта (после се отказах, де). Попаднах на една много симпатична докторка, която ми направи на едно листче схема за изследванията, които трябва да направя след аборта. По мое мнение тя беше много добър професионалист и човек - д-р Бонева.
1 месец след като мина аборта, решихме с мъжа ми да действаме и отидохме в МД на 14 ет., но пред кабинета на докторката, която ми направи схемата имаше около 15 човека и понеже мъжа ми не може да закъснява за работа много, решихме да влезем в съседния кабинет, пред който никой не чакаше. Съжалявам за това си действие, з-то ако нямах схемата, направена от другата докторка, така и нямаше да имам направени половината изследвания. Трябваше постоянно да и напомням за това или онова изследване. Извадих си листчето и след като тя ми написа бележка само за 2 изследвания, аз и напомних и за другите. Иначе нямаше и да ми ги каже. Казах, че искам да направим всички и ако може, като така и така ме се взима кръв, да пуснат възможно повече наведнъж. Направо я изнудих да ми пусне повече изследвания. Като си тръгнахме, мъжа ми не се изрази много ласкаво за нея.
Слава богу, когато стана време да си взимаме резултатите, тя беше в отпуска и ние със всички изследвания отидохме в съседния кабинет и попаднахме при д-р Тинчева. Е, казвам ти разликата е огромна. Консултацията беше много професионална и точна и даже направих още 2 допълнителни изследвания.
В края на краищата са оказа, че причина за 2-та ми миседа, не се открива и дори и профилактика никаква не ми препоръчаха, освен фолиева киселина. Аз я пиех и преди, но....
Сега се чудя какво мога да направя още, какво зависи от мен, за да може следващия път всичко да е наред. Изпитвам такъв страх да не се повтори всичко, че дори не сме започнали да пробваме още. Незнам.....
А ти ако можеш, смени Георгиева, с който и да е доктор от съседния кабинет. Имам лични впечатления от Бонева и Тинчева и те са много положителни.
Успех!!!!