0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Имам ли основания за притеснение
« -: Октомври 10, 2007, 12:47:45 pm »
Здравейте на всички!
   Съвсем наскоро открих този сайт и съм много благодарна за полезната информация, която откривам в него. :P
   Проблема, който искам да споделя е, че вече година и половина нямаме бебче. Тук обаче, искам да вметна, че съпругът ми пътува и се прибира за по един ден седмично. Не знам, време ли е вече да потърсим специализирана помощ.
  Другото, което ме стряска, е че и двамата имаме между близките си роднини бездетни. Не знам имали в случая някаква наследственост.
  Моля, посъветвайте ме как да постъпя- да изчакам още малко, или да хуквам при доктор.
*
Re: Имам ли основания за притеснение
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2007, 12:51:23 pm »
Използвай тестове за овулация
Така ще разбереш дали половите контакти са по време на овулация и има ли място за претиснение.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2007, 16:24:48 pm »
Не знам, време ли е вече да потърсим специализирана помощ.

Ами не е рано. След година и половина докторът няма да ти каже, че е рано за изследвания.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2007, 16:59:17 pm »
Ориентирайте се към специализирана клиника по стерилитет. Особено при наличие на проблеми в родовете.
Възможно е да не уцелвате момента, но по-добре ранни изследвания и прегледи, отколкото празни надежди всеки месец.
Късмет. Насреща сме за въпроси.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #4 -: Октомври 10, 2007, 18:26:08 pm »
Подкрепям Уайт и Тамара - насочи се към специализирана клиника. Може да не улучвате момента, може и да има някакъв малък преодолим проблем. При всички полежения е по-лесно като знаеш каква е ситуацията, вместо всеки месец да се надяваш и разочароваш и да се чудиш малко беше сексът, или има нещо друго.