0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Помогне те ми, вече не знам какво да правя
« Отговор #60 -: Октомври 09, 2007, 13:43:25 pm »
Желая ти да си много силна и да успееш да намериш опора в човека ,който е до теб в момента. Ако се обичате истински ,всичко ще е наред. Просто трябва малко време.  :flower:
Зная, че е така. Зная, че трябва време, но по някога е толкова трудно, че дори с любовта на човека до теб се чувстваш слаб и ти се иска да крещиш от болка и обида. За щастие това са моменти, които отминават и когато видиш любовта в очите на мъжа пред теб разбираш, че нищо друго няма смисъл, че всичко друго потъва в забрава. И остава само тя-ЛЮБОВТА!
Нека на всички нас ТЯ да властва в сърцата ни.
Прегръщам ви.
« Отговор #61 -: Октомври 09, 2007, 18:17:07 pm »
 :bighug: :flower:
« Отговор #62 -: Октомври 09, 2007, 23:50:19 pm »
Натали, много сладка двойка сте! Желая ви все така силно да се обичате и да бъдете безкрайно щастливи!  :hug2: :biglove:
Благодаря. Да ти се връща.
Благодаря, Натали  :flower:
*
« Отговор #63 -: Октомври 24, 2007, 09:01:32 am »
Здравейте,

Искам да благодаря на всички за подкрепата. Вече има малък напредък - търсим си жилище. за това да отида на добър лекър е доста относително, обиколила съм толкова много "светила", и винаги отговора е дин и същ "ще се оправиш катородиш" и "Имаш тесни канали, ще се оправиш катородиш" - подмятат ме като лист хартия от кабинет в кабинет. дори и да забременея незнам към кого да се обърна. нямам доверие на никого. някой може ли да ми припоръча лекър от който е доволен.

Благодаря ви още веднъж за подрепата. Прегръщам ви всички.
Биляна