0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добър гинеколог ЖК
« -: Септември 19, 2007, 18:25:50 pm »
Здравейте,искам да ми препоръчате добър гинеколог работещ със здравната каса и във болница,а не със частен къбинет на който може да се разчита за проследяване на рискова бременост с близнаци.По важно ми е ако имам проблем да мога да му се обадя по всяко време,а също така ако ми трябват болнични да се вземат без проблем.
Предпочитам да е от Окръжна болница или Младостите понеже ми е по-близо става въпрос за София.
*

    kassi

  • *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Добър гинеколог ЖК
« Отговор #1 -: Септември 19, 2007, 20:51:01 pm »
Отказа ли се от д-р Гергов? В Младост бих ти препоръчала д-р Папукчиев от 25-а поликлиника. Аз щях да съм при него /с препоръки от StefiZ/, но после се записах в ТК  :(. Внимателен ми се струва, спомням си че нямаше проблеми за болничните, като го попитах, а и акушерката е симпатична и отзивчива. Успех!


София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Re: Добър гинеколог ЖК
« Отговор #2 -: Септември 20, 2007, 10:25:13 am »
Zdravei Asi73,

аз имам съ6тия проблем за6тото много ми се искаше да мога да разЧитам по всиако време и родя при този който ми следи бременноста а при близнтси е малко по сложно за6tото се рождат и по рано и трябва да се избере болнитса в която имат готовност за преждевременно родени бебета а такава в София е май само майЧин Дом
виж форума за близнатси www.bg-mamma.com
V koi mesetc si, ako iska6 mi pi6i na li4ni?

*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Добър гинеколог ЖК
« Отговор #3 -: Септември 20, 2007, 10:34:19 am »
В Младост повечето лични лекарки препоръчват Мишел. Той работи със здравната каса, с направления и също работи във Шейново.
НО в интернет няма дори и една добра дума за него. Така че много внимавай с него.
Мен ме пратиха при него за направление за мамолог. Добро впечатление ми направи, че без да съм го карала ми пусна цитонамазка и обща биохимия. Но през цялото време ми се жалва как от сутринта две Десислави родили при него и двете със счупен таз. После като попрочетох в интернет се оказа, че това на него си му е коронен номер и огромна част от раждащите при него имат някакви подобни проблеми.
Аз ходих на консултации в ТК и съм много доволна. Нямах проблеми с болнични, но не ми се е налагало да звъня нощем. В работно време съм звъняла и никога не са ми отказвали консултация.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Re: Добър гинеколог ЖК
« Отговор #4 -: Септември 20, 2007, 10:36:14 am »
Мисля, че всички генекологични болници с родилни зали имат такива условия за преждевременно родени деца.


Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Добър гинеколог ЖК
« Отговор #5 -: Септември 20, 2007, 11:22:03 am »
Май двете разбирате различни неща под преждевременно родени. В някой болници спасяват деца над 0,5 кг (Майчин дом), а в други над 2 кг.
Доколото разбирам обаче в питането на става дума за раждане.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Re: Добър гинеколог ЖК
« Отговор #6 -: Септември 25, 2007, 18:57:57 pm »
В Младост повечето лични лекарки препоръчват Мишел. Той работи със здравната каса, с направления и също работи във Шейново.
                                                                         Сестра ми е раждала при Мишел за 1000лв. секцио /бременоста също следеше той само че на часно/ независимо че е здравно осигурена. В интерес на истината раждането  мина перфектно. Половин година по късно тя отиде при него на профилактичен преглед и оттам излезе с диагноза на раково болна и дата за операция за която й поиска пак 1000лв./подробности са че не й даде никакви резултати от иследванята / След това сестра ми се консултира с 2 различни лекаря и след много различни иследвания се оказа че е абсолютно здрава. Интересно ми е какво щеше да й оперира ? За 1000лв. трябва доста да реже!  :bad_idea:
« Последна редакция: Септември 25, 2007, 19:00:50 pm от tanj74 »