здравеи Там76ара,днес за пръв път влизам в форума за лапароскопиата и видях тел.които си оставила в плевен.Аз сам от ст загора,май месец ми правиха тук цветна снимка,вапреки че платих,доктора въобще не ми обърна внимание.Коментара беше ами срстваниа по тръбите,може да ти изпиша физиотерапиа а бебето е божа работа.Аз обаче сам ветеринарен лекар и доста от нещата са ми ясни и сериозно се притесних.От 1година и 2 месеза опитвам да забременея но нищо не се получава.Преди това имам един аборт,правен с вакуум,уж нямах проблеми но явно не е така.Ходих и в София при д-р Дуковски като предварително му обясних състойанието ми и отидох с мисълта 4е ще ме приеме за лапаро,но като ме видйа коментара бе 1е сам твърде притеснена и смята 1е 1рез силниа стрес подтискам овулациата и вместо да съм избързвала с лапаро ми изписа за 3 месеца клостилбегит за стимулациа на яичниците,но 3те месеца минаха а бебе няма.При мъжът ми вцичко е вред така че йавно проблема е в запушените тръби и без лапаро няма да стане.Ходих и в Плевен в "Хера",но при Пандурски от неговото отнощение съм наи доволна,но тои не прави лапаро,а ми даде тел на друг лекар-Бързашки но каза че цената е около 700 лв.Сега не знам кам кой да се обарна виждам че тук има много информациа,а и най вероятно в Плевен 6те направйа лапарото но не знам при кой,700 лв са ми доста а ти казва6 4е твоя лекар работи с касата,напи6и ми как седят нещата,адски съм объркана и не знам накъде,не знам дори дали лапарото ще оправи нвщата.Предварително благодаря.