0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
ЖК в Пловдив
« -: Август 26, 2007, 18:33:15 pm »
Привет, момичета! Не знам дали съм уцелила правилно времето за въпроса или малко съм закъсняла, но - къде да се запиша на ЖК в Пловдив? Имате ли впечатления? С Джи-пи-то проблеми с направленията за изследвания засега нямам, ходя си и на прегеди в частния кабинет на Док /той няма друг, мисля/, ама ми се ще да се запиша и  на ЖК...Какво и за къде ще ме посъветвате? Благодаря ви предварително!  :bighug:

*
Re: ЖК в Пловдив
« Отговор #1 -: Септември 14, 2007, 16:22:16 pm »
Д-р Тотев-ЖК тракия или Д-р Даскалов
« Отговор #2 -: Септември 15, 2007, 10:11:00 am »
Привет, момичета! Не знам дали съм уцелила правилно времето за въпроса или малко съм закъсняла, но - къде да се запиша на ЖК в Пловдив? Имате ли впечатления? С Джи-пи-то проблеми с направленията за изследвания засега нямам, ходя си и на прегеди в частния кабинет на Док /той няма друг, мисля/, ама ми се ще да се запиша и  на ЖК...Какво и за къде ще ме посъветвате? Благодаря ви предварително!  :bighug:
ако ще те следи твоя лекар, какво значение има при кого ще се запишеш на ЖК, от там ще получиш някое направление за изследване и болнични.
« Последна редакция: Септември 15, 2007, 10:14:09 am от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #3 -: Септември 15, 2007, 19:06:51 pm »
Благодаря ви за мненията, момичета!
Ledena_luna, и аз това почвам да си мисля. Разбира се, че ще ме следи моя лекар и на 24-ти съм на преглед при него. Той обаче н работи със ЗК и ми каза, че джи-пи-то може да ми дава направления.Тя обаче не може всички. До 24-ти ми се ще да направя изследванията и да му занеса резултатите. Двете лекарки, дето си харесах за ЖК, обаче са и те до тогава в отпуск. Днес ходих до най-близкото ДКЦ и видях, че в понеделник часове за прием има д-р Янакиева, за която не съм чувала абсолютно нищо, но...в крайна сметка наистина са ми необходими най-вече направленията и нормалното отношение, все пак.

*
« Отговор #4 -: Септември 15, 2007, 21:04:42 pm »
Д-р Тотев работи с здравната каса в ДКЦ Тракия и е много внимателен