0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нормално ли е това закъснение?
« -: Септември 08, 2007, 12:19:25 pm »
Правих инвитро през юни, пъвият цикъл дойде веднага след като спрях лекарствата. Следващият - като по часовник на 27 ден, макар че беше по-скоро зацапване. Сега обаче - 36 ден и още нищо  :( Тестовете са отрицателни, а и не вярвам да е това, но много се притеснявам... Може ли да е отражение от инвитрото, случвало ли се е на някой? На лекар съм чак в сряда и ще си умра от тревоги до тогава...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Нормално ли е това закъснение?
« Отговор #1 -: Септември 08, 2007, 14:19:10 pm »
Да, на мен ми е закъснявало след процедури. След първото икси започнах да овулирам 2-3 дни по-късно от преди, и така цикъла ми от 28 дн. стана на 31-31 дни. Ти на какъв протокол беше?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Септември 08, 2007, 14:56:48 pm »
Ти на какъв протокол беше?
Бях на дълъг. Но чак от 27 дни да стане 36 или повече? Дали може да ми закъснява така заради някоя киста :??
*
« Отговор #3 -: Септември 08, 2007, 15:08:42 pm »
При мен след трансфер на замразени ембриони, първия цикъл  дойде след спиране на лекарствата, а следващият не се появи 60 дни и се наложи да се предизвиква с лекарства. :( По принци цикълът ми е по часовник. Бях блокирана с Декапептил Депо.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Септември 08, 2007, 15:11:11 pm »
Предполагам че е от блокажа и вероятно хормоните ти все още с в обичайния безпорядък като за след процедура. Спокойно, може и да си овулирала по-късно, а може и кистички да си отгледала. Ще ти дойде, успокой се.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #5 -: Септември 08, 2007, 16:52:19 pm »
На мен ми е закъснявал цикъла след процедура и се се проточвал повечко.
После всичко си влиза в нормалния ритъм.
*
« Отговор #6 -: Септември 11, 2007, 01:24:50 am »
Преди инвитрото цикълът ми беше като часовник- на 28 дни.След процедурата стана на 36,понякога на 33,въобще удължи се.Последният месец вече е на 30 дни,може би скоро ще се регулира,но аз нямам време да  чакам,защото започвам отново.Повече ме притесняват болките първия ден,които са нетърпими и без Аолин не минават.Не помня някога да ме е боляло,дори и като ученичка.Няма как-ще го преживеем.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #7 -: Септември 12, 2007, 14:33:14 pm »
На мен ми дойде на 17 ден след ИКСИ-то,после следващия цикъл беше след 36 дни и продължи само 2 дни, а след това на 40 ден и продължи 8 дни ,така всякакви аномалии,както ми каза лекаря са възможни