0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Такаа, след темата" Напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно", реших да пусна една подобна , но доста по-оптимистична тема;-)))
В крайна сметка, битува истината, че живота започва на 40! Когато навърших 30 - бях готова да се изсмея на това, та аз на 30 се чувствах вечее ужасно стара;-))))Но сега на 40 знам , смея да твърдя, че това е една прекрасна възраст! Защото вече имаме опита, имаме знанията а и имаме и възможността да осъществим някои от желанията си и живота може да бъде наистина прекрасен!
Разбира се, че остава неприятният биологичен часовник, който тиктака неумолимо, особено що се отнася за нашите репродуктивни проблеми, но и там нещата не са много ясно определени, имайки пред вид факта, че много жени не успяли на 20, успяват на 40....
Така, аз вече съм на 40 и се чувствам ПРЕКРАСНО. Живота ми е много по-интересен, защото знам повече неща, чувствам се много по-силна, защото имам опита и знам вече как да се боря! Да - имам репродуктивен проблем, но много добре знам, че живота е низ от проблеми и че, ако успея да разреша този, със сигурност ще се появи друг и друг .....Както маратонците успяват да пробягат дългото разстояние така и ние е добре да успяваме да се справим с проблемите,но не само със сегашните, но и с тези, които ще ни поднесе бъдещето......и да гледаме малко от дистанция на нещата и в переспектива!
Чувствам се прекрасно и защото се усещам по-силна, по-можеща, по-мъдра, по-женственна...., защото знам , че ще се справя с много неща, както и досега, както се казва - това сме го играли вече;-)))
На 40 може би вече владееш Силата! Брей, как хубаво го измислих.... :balk_68:
А вие на какво мнение сте?
<a
*
Yeeeeeeeees!
Направо ме изстреля, а аз тъкмо днес си мислех, че вече съм стара чанта и вече май за нищо не ставам... :party:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
и аз така, въпреки че имам още бая време до 40
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
Браво, Танитка!
Ние наближаващите или навъртели вече 40 лазарника трябва да имаме сила и увереност, че ще успеем. Позитивната нагласа е много важна. Въпреки, че сме наясно, че с възрастта шансът ни да създадем детенце намалява.  :(
Вярно е, че след 40 години за много неща можем да кажем, че "този филм вече сме го гледали".... И добре, че е така. Значи някои от уроците на живота вече сме ги научили.
Ние вече сме големи момичета, така че, ако не успеем да подредим живота си по един начин, то явно ще трябва да опитаме по друг! :wink: