0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Шивачки, помагайте :)
« -: Февруари 21, 2008, 10:43:39 am »
Моля за идея, особено ако има сред нас шивачки  :flower:
Имам подарък невероятно бельо, оказа се обаче, че нямам с какво да запълня чашките след диетата. Освен това в магазина леко са поизлъгали мъжа ми за номерацията, а друг номер няма и няма да има (мисля, че колекцията е от по-миналата година):

Въпросът ми е: Мислите ли, че е възможно чашките да бъдат стеснени? Самата чашка е твърда, с консистенция на подплънка и отгоре облечена с дантела.
Споменаха ми, че може да се смени самата чашка с по-малък размер, били се продавали :wink:
Чашката според мен е С, а аз сега съм между А и В.

Ще се радвам на някакви идейки :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Re: Шивачки, помагайте :)
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2008, 21:57:02 pm »
А неможе ли да си сложиш едни допълнителни силиконови подплънки,тогава ще се разминеш с преправяне.Ще бъде малка измама -ама пък кво от това.  :lol:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2008, 08:49:41 am »
Абе, мислила съм го и този вариант, ама бая големички трябва да са тези подплънки :lol:

*
« Отговор #3 -: Февруари 22, 2008, 09:36:34 am »
Колкото повече, толкова повече...... :lol:
И аз съм "ЗА" подплънките!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #4 -: Февруари 22, 2008, 10:09:11 am »
То, хубаво, ама чашката няма джобче за подплънки, пак трябва да мина през шивач.
А и ако натъпча цялата чашка с илюзии няма да мога да си закопчавам ризите отгоре :balk_133:

« Отговор #5 -: Февруари 22, 2008, 10:33:54 am »
  Позаинтересувай се за шивач на бельо.Има шивачи които шият бельо по поръчка.Те си имат нужните материали и познават технологията.За жалост няма много останлии шивачи на бельо по поръчка.За Варна знам,че има една ама...
*
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2008, 17:53:17 pm »
В Горна Малина е цеха на ОПАЛ, що не пробваш там.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #7 -: Февруари 23, 2008, 16:27:28 pm »
Мииииииии, щеше ми се да е в рамките на София :D

*
« Отговор #8 -: Февруари 23, 2008, 16:59:04 pm »
аз понеже не съм шивач още, но на пролет тръгвам на курс де, единственото, което мога да кажа е - що ти трябваше диета :lol:
*
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2008, 19:02:10 pm »
при мен това е вечната дилема,"тази година на плажа с хубаво дупе или с цици да бъда"

И по другия въпрос съм точния човек.Ултра единия вариант е /понеже си представям,че ти шупти отгоре.Поне малко меки ли са чашките.Позволяват ли да го приванеш с два пръста,Ако позволява,може да се направят на машина две пенсчета и проблема е готов.

не ти препоръчвам стесняване по друг начин.Аз не бих ти сменила чашките.Тези,които се предлагат по магазините са гаднички...единствено, в цех на производител или шивач на бельо може да рискуваш...Ако това е модела ,който си показала,наистина могат да се смени горната част, имам предвид чашките.Но не си представяй,че може да се ползва плата.Могат да се сменят само като се изработи нова горна част.Обаче това означава ,че трябва да се търси и същия плат.Сложно...
« Последна редакция: Февруари 23, 2008, 19:05:17 pm от didon »
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #10 -: Февруари 23, 2008, 20:43:24 pm »
О, добре дошла в темата, изгря надежда :lol:
Да, отгоре стоят отворени, може да се прихваща плата, дори пробвах да правя някакви пенсове с карфички, ама нали съм лаик, отпред заприлича на сутиена на Мадона :lol:
Ако не се видим утре ще ти досаждам допълнително на лични :blob10:

*
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2008, 20:48:50 pm »
Да ти кажа трябва да си се види и пипне, тогава най точно ще се разбере. Аз си мисля, че няма начин да не може да се преправи, но така само на снимка, без да му видя на живо вътрешната страна, на мен ми е трудно. Аз преди години така си преправях един цял бански, но материята му е ластична и стана лесно и сполучливо, но това е доста сложно.
« Отговор #12 -: Февруари 27, 2008, 18:32:08 pm »
Според мен, най-лесния вариант е да се сложат подплънки отгоре и отвътре, където е празното пространство. Просто ги приший леко за да си стоят там. Това за леки пенсове е идея - само че се правят много малки и се завършва на нула, иначе наистина става като сутиена на Мадона :). Но ако материята е твърда, ще станат твърди и ще ти убива после...
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #13 -: Март 22, 2008, 09:25:04 am »
Абе, мислила съм го и този вариант, ама бая големички трябва да са тези подплънки :lol:
Здравей, мога да ти  препоръчам подплънките на Палмърс, страхотни са, и са бая големички. И  аз съм с бая малък бюст, вършат ми страхотна работа. Наистина са малко скъпи, обаче пък дават резултат.