0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sondji

парлодел- как го пиете?
« -: Август 23, 2007, 23:35:29 pm »
такааа и аз подобно на някои като вас пия парлодел(от 3дни),заради завишен пролактин,предписаха ми го сутрин и вечер по половин таблетка -та чудя се, дали в един и същи час го пиете или когато се сетите като мен.Аз умишлено избягвам да го пия сутрин рано,защото мн. ми се доспива и прилошава,после пък като се сетя то станало след обед,споделете вие как го правите :D
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: парлодел- как го пиете?
« Отговор #1 -: Август 24, 2007, 09:49:53 am »
Аз го пия вече три месеца. В началото по 1/2 таблетка - само вечер. Сега док ми намали дозата (защото хормона влезе в норма) на 1/4 таблетка и така ще продължа докато забременея.
« Отговор #2 -: Август 24, 2007, 12:14:36 pm »
Аз пих над година, сутрин и вечер по 1/2 таблетка. Сутрин закуска с кафе и после хапчето, преди да съм излязла за работа, че после лесно се забравя. Ставаше ми малко зле само първите няколко дни, после организмът свиква.
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
« Отговор #3 -: Август 25, 2007, 00:57:50 am »
без да искам съм сложила темата в стерилитет при жената вместо в хормонални проблеми,съжалявам :oops:,ако може да се премести темата,ще е добре... :BangHead:
« Отговор #4 -: Август 25, 2007, 01:05:47 am »
marmotche и misi аз парлодела го пия само от няколко дни и вече ми тежи,не мога да си представя,че може да се наложи да го пия толкова дълго време като вас.Мислех си,че само тоя месец ще го пия и всичко ще се оправи и пролактина ще бъде вече в норма...,но кой знае какво ме чака :ask:
*
« Отговор #5 -: Август 25, 2007, 20:00:01 pm »
Започнах Парлодела по схема,като постепенно дозата се увеличаваше.В момена пия по половин таблетка вечер,докато забременея!На 6 месеца се препоръчва изследване на пролактина и взависимост от редултата-промяна на дозата.
« Отговор #6 -: Август 29, 2007, 11:16:14 am »
 :bori_017:ЗДРАВИЕЙ .ПИЯ ПАРЛОДЕЛ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ  . ПЪРВОНАЧАЛНО ГО ПИЕХ ПО ПОЛОВИН ТАБЛЕТКА  СУТРИН И ВЕЧЕР ,НО НЕ СЕ ЧУСТВАХ МНОГО ДОБРЕ ХОДИХ ПРИ ЕДИН ЛЕКАР И ТОЙ МЕ ПОСЪВЕТВА ДА ГО ПИЯ ВЕЧЕР ПО ЕДНА ЦЯЛА ТАБЛЕТКА ПРЕДИ СЪН И ЩЕ СЕ
ЧУВСТВАМ МНОГО ПО ДОБРЕ . ВЕЧЕ БЛИЗО ГОДИНА ГО ПИЯ ПО ТОЗИ НАЧИН И СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ДОБРЕ -НЯМАМ СЪНЛИВОСТ  НЕ МИ ПРИЛОШАВА ,НЕ МИ СЕ ГАДИ АКО НЕ СЪМ СЛОЖИЛА
ЗАЛЪК В УСТАТА.ЧУВСТВАМ СЕ МНОГО РАБОТОСПОСОБНА ,А НИВАТА НА ХОРМОНА НЕ МИ СЕ ПРОМЕНИХА СТОЯТ СИ В НОРМИТЕ . ТОВА Е МОЯТ СЪВЕТ ,АКО ИСКАШ ПРОБВАЙ ,АКО ИСКАШ ПРЕДИ ТОВА СЕ КОНСУЛТИРАЙ С ЛЕКАР. УСПЕХ!
*
« Отговор #7 -: Август 29, 2007, 11:21:40 am »
Пий го както ти каже доктора. Мисля че няма значение часа, но трябва задължително след хранене. Пише го в листовката. Аз бях на половин сутрин(по обяд) и вечер, но минах на едно сутрин и половин вечер. СЛЕД ХРАНА! Задължително!
« Отговор #8 -: Август 29, 2007, 17:11:14 pm »
Аз пия по половинка вечер .А когато го изследвате сутрин пиете ли хапчето предишната вечер? Аз пробвах да не го пия една вечер и на сутринта го изследвах и беше доста над нормата а когато пия вечерта преди изследване е в горна граница.
« Последна редакция: Август 29, 2007, 20:51:34 pm от neliso »
« Отговор #9 -: Август 29, 2007, 19:20:20 pm »
Здравейте! Аз пия парлодела по схема ,като съм стигала и до 3 таблетки дневно.Сега съм на 1/2 таблетка вечер след ядене.Изследване на пролактина си правя всеки месец.